Potrivit cu nevoile vieții contemporane, stilul minimalist este extrem de popular în rândul celor care cumpără apartamente 2 camere de vanzare București. Probabil ai observat și tu că tot mai multe persoane preferă acest stil pentru că este ușor de integrat în fiecare încăpere și produsele care te ajută să compui acest design sunt ușor de găsit la marii retaileri care vând produse pentru casă.

Să îți decorezi apartamentul de două camere în stil minimalist îți aduce numeroase avantaje:

  • Ai parte de un apartament spațios și aerisit;
  • Investești în mai puține obiecte, dar acestea sunt de înaltă calitate;
  • Spațiile sunt mult mai bine organizate datorită soluțiilor inteligente de depozitare;
  • Simplitatea decorului face mult mai ușor de reparat pereții, podeaua, mobilierul;
  • Faci curățenie mult mai ușor și mai repede căci spațiile nu sunt aglomerate inutil;
  • Te bucuri de un loc pentru relaxare fizică și mentală;
  • Fiecare obiect are locul său bine stabilit și toate se potrivesc perfect.

Indiferent de suprafața utilă a apartamentului pe care îl vei cumpăra, stilul minimalist va face mult mai spațioasă fiecare încăpere. Va fi o bucurie să petreci timp în orice colț al apartamentului tău:

Sufrageria

Când spui living în stil minimalist, spui lux, contemporan, comod, aerisit. Decorat în acest spirit, livingul în care îți petreci după-amiezile și weekend-ul, singur sau cu oameni dragi, devine loc pentru amintiri noi și energiile pozitive cu care se încarcă oricine pătrunde în această încăpere. Mobilierul smart este esențial pentru living-ul minimalist, mai exact acel mobilier care ascunde spații invizibile la o primă privire, dar care surprind prin felul în care se integrează și se suprapun armonios cu imaginea de ansamblu.

Dormitorul

Când cauți apartamente cu 2 camere în București, liniștea dormitorului este extrem de importantă. Pe lângă conforul acustic, stilul minimalist vine și completează armonios atmosfera dormitorului prin simetrie, linii clare și forme simple, paturi luxuriante și loc doar pentru obiectele care îți aduc bucurie și înfrumusețează casa. Trezindu-te într-un astfel de decor, e normal să începi ziua cu bună-dispoziție.

Bucătăria

Secretul în decorarea și utilarea unei bucătării minimaliste este să găsești cele mai calitative produse, extrem de funcționale, pentru bugetul de care dispui. Mulți dintre designeri recomanda ca bucătăria să fie un mix de alb și negru, cu câteva accente de culoare aduse prin soluțiile de iluminare sau prin vesela. Încearcă să obții cât mai multe spații de depozitare în mobilierul bucătăriei, astfel încât să ai totul la îndemână, dar să păstrezi la vedere doar lucrurile folosite zilnic, cu design impecabil.

Baia

Spațiul restrâns din baie nu îți oferă loc de prea multă experimentare, așa că trebuie să aloci atenție deosebită când vine vorba de amenajare. Desigerii recomandă să urmezi aceleași principii ca la bucătărie și să jonglezi cu cel mult trei nuanțe în baie. În fotografiile cu băi în stil minimalist, o să vezi adesea instalații sanitare negre, linii simple și drepte, mobilier din lemn cu aspect natural, organic. 

Dacă încă te uiți după apartamente de 2 camere de vânzare în București și n-ai găsit nimic pe placul tău, să știi că în zona de sud a Capitalei vei găsi o mulțime de apartamente noi la cel mai mic preț comparativ cu celelalte zone din oraș. Cu diferența de preț, îți mai rămâne buget suficient pentru a-ți decora apartamentul așa cum ți-ai propus.