Pentru a te ține departe de incendiile accidentale sau intoxicațiile provocate din cauza unui coș de fum învechit sau impropriu calitativ, specialiștii de la PEFOC ne prezintă un sistem complet de cos fum ceramic made in Germany, performant, inovativ și modern, care reprezintă una dintre cele mai bune soluții de evacuare din șemineele, sobele sau centralele de pe piața termicelor neconvenționale din România. Așadar, astăzi vom face cunoștință cu un brand apreciat, atât de către clienții casnici, cât și de cei din zona industrială! 

Sistemele de coș de fum marca Hoch sunt realizate în Germania, din ceramica HART cu o tradiție de peste 300 de ani! Hoch produce o gamă largă de sisteme complete de coș de fum, pentru fabricarea cărora sunt utilizate conducte ceramice testate TÜV. 

Hoch Industrial este un sistem de coșuri cu 3 straturi speciale adaptat nevoilor industriei, ce se bazează pe calitate și durabilitate. Ele oferă un plus de siguranță în utilizare, eliminând riscurile incendiilor care apar de la coșurile de fum defecte sau a intoxicațiilor cu monoxid de carbon provocate de coșuri de fum neetanșate sau clădite necorespunzător.

Construcția și montajul coșului se fac rapid și simplu, la prețuri reduse, datorită elementelor prefabricate (beton semi-ușor, componente modulare, accesorii incluse în kit, instrucțiuni de montaj, etc.) Elementele modulare care compun kitul se bucură de o precizie extrem de ridicată, sunt ușoare și pot fi zidite foarte rapid și simplu de către o echipă profesionistă de montatori cosuri de fum.

Coșurile din ceramică nu ruginesc, sunt absolut rezistente la coroziune și, prin urmare, au o durată de viață extrem de lungă. Coșurile ceramice HART sunt foarte rezistente la acid, prin urmare, condensul obișnuit nu poate afecta sau altera coșul, fiind rezistent chiar și împotriva vaporilor, solvenților care conțin clor sau alte substanțe corozive. 

Practic, sistemul de coș de fum ceramic HOCH este alternativa perfectă la coșurile de fum tradiționale, zidite din cărămidă sau piatră. Este un up-grade clar din punct de vedere tehnologic și o soluție mai avansată. Deoarece sunt utilizate elemente prefabricate pentru construcție, instalarea lor este rapidă și economică. Dar, pentru ca o construcție să fie rezistentă și durabilă pentru mulți ani de zile, este nevoie de profesionalism, calitate verificată a materialelor și a manoperei, precum și de atenție la detalii completată cu experiența! 

La fel se întâmplă și în cazul domeniului termic, mai ales în privința construcției celui mai important element dintr-un sistem de încălzire – coșul de fum! De aceea, montajul coșului de fum, precum și racordarea acestuia la șemineu, soba sau centrala pe lemne, trebuie realizată de meseriași autorizați cum sunt și sibienii de la Pefoc. 

Așadar, dacă îți dorești un kit complet de evacuare ceramic sau poate un cos fum inox produse în Germania, cu sigiliul calității și performanței nemțești, PEFOC este distribuitor oficial al acestor produse, completând cu servicii de curățare și întreținere, ori sfaturi în privința soluțiilor potrivite de evacuare termică pentru casa ta, precum și de accesorii sau sisteme de racordare pentru horn. 

Și pentru că tot se apropie Black Friday în România, trebuie să știi că, la PEFOC, te așteaptă produse și servicii cu prețuri adaptate perfect oricărui buget, fără adaosuri astronomice și foarte important, livrabile din stocul propriu în maximum două zile lucrătoare de la comandă.