Este extrem de apreciat printre clienții care își doresc un obiect decorativ accesibil, care le va oferi un design deosebit și acel plus de căldură pentru zilele mai reci, petrecute în compania familiei sau persoanei iubite. Spre deosebire de voluminoasele seminee pe lemne, variantele decorative electrice, se încadrează perfect în casele și încăperile de dimensiuni medii sau mici, pentru a crea o zonă confortabilă și caldă.

Bucurați-vă împreună de atmosfera unui foc generat 3D pe tot parcursul anului, cu sau fără funcția de căldură! Personalizați-vă camera după bunul plac cu posibilitatea de a plasa în siguranță, televizorul sau tablourile preferate la doar câțiva centimetri de șemineu, fără niciun risc. De la modern sau clasic, la variantele montate pe perete sau de tip portal, alegeți un șemineu electric care se potrivește decorului vostru.

În acest sens, profesioniștii sibieni de la PEFOC, cu cele peste două decenii de experiență în domeniul soluțiilor alternative de încălzire și decor, recomandă un model special de semineu decorativ. Șemineele electrice din gama TAGU se asamblează intuitiv în 30 de minute, iar ramele de lemn sunt finisate cu furniruri premium. Acestea sunt prevăzute cu un termostat digital prietenos cu bugetul, dar și cu mediul înconjurător, cu ajutorul căruia veți putea seta temperatura dorită, dar și personaliza pornirea automată pentru fiecare zi a săptămânii.

Focarul electric TAGU Power Flame este creat cu grijă față de mediul înconjurător și vine dotat cu senzorul „geam deschis” care se oprește automat atunci când detectează deschiderea geamului și scade brusc temperatura. Aeroterma de 1500W a șemineelor electrice Tagu, pe lângă discreție și silențiozitate este atât de puternică încât, poate încălzi până la 37 metri pătrați de încăpere!

Pentru confort total, puteți folosit funcția „Temporizator” de fiecare dată când doriți să vă setați oprirea șemineului, fără a vă mai ridica din pat. Nu vă îngrijorați dacă vreți să folosiți șemineul în plină zi. Opriți funcția de încălzire și bucurați-vă de dansul flăcărilor care, vă poartă în atmosfera unui șemineu veritabil pe lemne. În plus, efectul de flacără este perfect vizibil și ziua, dar și noaptea, având o luminozitate ajustabilă pe 5 trepte diferite de putere, oferind utilizatorului posibilitatea de reglare a luminozității în funcție de nevoi și preferințe.

Dacă vă îngrijorează consumul, trebuie să știți că, datorită tehnologiei LED încorporate, efectul de flacără are nevoie doar de 11.2W/h, mai puțin decât un simplu bec economic, având grijă și de costurile din factura la energia electrică. Așadar, șemineul electric este cea mai simplă și ieftină alternativă pentru proprietarii care locuiesc la bloc și care își doresc să se bucure de atmosfera veritabilă a unui șemineu pe lemne, direct în propriul apartament!

Produse intuitive și distractiv de asamblat, nu necesită unelte suplimentare. Orice șemineu electric TAGU poate fi montat de către oricine, cu puțină îndemânare și răbdare! Finisate cu furnir de înaltă calitate și culori care se potrivesc cu stilul și decorul tău, acestea sunt disponibile într-o varietate de stiluri și modele: șemineu electric tip focar încastrabil și șemineu electric pe perete cu ramă din MDF, în stil clasic, modern sau vintage.

Meșterii sibieni pun la dispoziție pe site-ul oficial pefoc.ro un stoc de peste 9000 de șeminee și accesorii la prețuri avantajoase. Oferta propune șeminee pe lemne, șeminee clasice sau moderne, termoșeminee care se pot conecta la sistemul de încălzire al casei,  sobe pe lemne, sisteme profesionale de cos fum ceramic Hoch și multe alte accesorii pentru construcția șemineului perfect. Echipele de montaj, formate din profesioniști experimentați, execută anual, peste 150 de modele de șeminee și coșuri de fum oriunde în țară, folosind doar materiale de calitate care se bucură de o garanție extinsă de până la 5 ani.