Trebuie să recunoaștem faptul că suntem dependenți de acest gadget și că în momentul în care are o problemă sau nu îl mai avem, parcă suntem pierduți. De parcă ar fi un organizator ar tuturor activităților pe care le facem de zi cu zi.

În ziua de azi nu există persoană care să nu dețină măcar un telefon mobil. Și spunem măcar unul în special prin prisma faptului că unii dintre noi dețin și un telefon de la locul de muncă. Indiferent care dintre acestea are probleme de funcționare, consecințele sunt aproximativ aceleași - ne simțim dezorientați, de parcă nu am mai ști ce avem de făcut, ne simțim ca și legați de mâini, neputând să luăm legătura cu cei apropiați.

Service-ul gsm - soluția pentru un telefon funcțional

În momentul în care telefonul nostru mobil întâmpină dificultăți în a funcționa corect sau chiar și atunci când spre exemplu are display-ul spart, singura soluție este să îl ducem la reparat într-un service gsm.

Problema intervine în momentul în care trebuie să îl alegem pe cel potrivit, pentru că nu în fiecare service lucrează profesioniști. Este clar că atunci când luăm telefonul din service, gata reparat, nu dorim să ne mai întoarcem încă o dată cu aceeași probleme.

Căutăm servicii de calitate, realizate de către specialiști și cu produse de top, care ne garantează din start durabilitatea reparației în cauză.

Glassgsm - un service pentru suceveni și nu numai

Cei ce caută un service bun in Suceava au la îndemână o soluție salvatoare - Glassgsm. Vorbim aici de un service gsm cu vechime pe piață suceveană, ce și-a extins serviciile pe teritoriul întregii țări. Cum a fost posibil acest lucru deși sediul fizic este în Suceava?

Glassgsm oferă tuturor celor interesați, indiferent de zona țării în care s-ar afla, posibilitatea de a trimite prin curier rapid telefonul defect la sediul din Suceava. Există și varianta ca un consultant al service-ului să ofere o pre diagnoză înainte ca telefonul să fie trimis prin curier. În acest fel, clientului i se poate face din start și o estimare aproximativă a prețului reparației.

Reparații în maxim 90 de minute

Unul dintre marile avantaje pe care le au toți cei ce decid să își repare telefonul marca Samsung, Huawei sau Iphone la Glassgsm este faptul că pot ridica telefonul gata reparat în aceeași zi în care l-au lăsat la service.

Vorbim așadar de servicii la standarde de top, realizate într-un timp minim. Datorită specialiștilor ce lucrează în cadrul service-ului, fiecare intervenție este realizată între 30 și 90 de minute maxim, astfel încât clientul să se poată bucura de telefon în aceeași zi în care îl lasă la reparat.

În cazul unor reparatii telefoane trimise prin curier, intervențiile se fac în aceeași zi în care sunt recepționate, urmând a fi trimise către expeditor fie în aceeași zi, fie maxim a doua zi.

În plus, cei ce aduc personal telefonul la reparat la Glassgsm, beneficiază de un telefon la schimb, pentru a nu pierde legătura cu cei dragi atât timp cât telefonul personal este în reparație.

Mai multe detalii în legătură cu reparațiile ce pot fi efectuate la Glassgsm, dar și pentru a estima costul unei reparații, cei interesați sunt invitați să acceseze site-ul oficial.

Date de contact Glassgsm

  • Sediu: Strada Ana Ipătescu, Nr. 5, Etaj 1, Biroul 109, Suceava
  • Telefon: 0745 554 645
  • Site oficial: glassgsm.ro
  • Email: office@glassgsm.ro