Pentru cei din Tanzania, regiune în care 75% din populație nu beneficiază de curent electric și trăiește în condiții extreme, educația este cheia spre succes. Uneori drumul spre școală poate însemna și câțiva kilometri, copiii întorcându-se pe înserat și neavând posibilitatea să își pregătească tema pentru următoarea zi. Goui oferă soluția pentru acești copii prin iluminat sigur. De asemenea, în satele defavorizate aceștia oferă panouri solare ce asigură iluminarea pe timp de noapte și îi protejează, în acest fel eliminând și alte metode alternative periculoase pe care le folosesc în zonele respective (kerosenul este folosit pentru iluminat, încălzit și gătit) ce dăunează sănătății pe termen lung.

Veștile bune sunt valabile și pentru români, singurul distribuitor Goui fiind GSMnet.ro, cei care au preluat toată gama de produse, de la încărcătoare de foarte bună calitate atât pentru casă cât și pentru mașină, la baterii portabile de mare capacitate reală (până la 26.800 MA), cabluri de toate mărimile pentru orice necesitate și multe alte gadget-uri.

Un produs destinat iubitorilor de muzică

Pentru că tuturor ne plac momentele de relaxare în natură cu familia sau prietenii, fie ele chiar și în zilele de ieșit la “la iarbă verde”, pe lângă atmosfera plăcută ce o oferă mediul înconjurător, liniștea naturii și ciripitul păsărelelor, ne dorim să fim acompaniați și de muzica pe care o îndrăgim, fără să ne complicăm cu o mașină căreia îi afectăm bateria dacă o lăsăm nepornită sau care ne afectează sonor și nu se integrează în peisaj, dacă o pornim. Cea mai bună soluție este un difuzor portabil, foarte ușor de folosit și de o putere impresionantă. Toți cei prezenți se pot conecta prin Bluetooth și pot prelua foarte ușor funcția de “DJ” al grupului.

Goui Buyuni - disponbil pe GSMnet.ro - este un difuzor portabil ce îndeplinește și rol de powerbank de 5200 MA și care poate încărca la nevoie și două dispozitive simultan.
Buyuni este destinat în special pentru călătorii datorită dimensiunilor reduse (83mm lungime x 72mm lățime x 45mm grosime) și tocmai din acest motiv este un accesoriu de nelipsit în rucsac, neocupând mult spațiu.

Difuzorul Goui Buyuni dă impresia încă din prima secundă că este foarte solid, este fabricat din materiale de calitate, un plastic mat, plăcut la atingere. Acesta nu necesită cabluri și se încarcă direct de la priză (în pachet fiind și trei adaptoare pentru USA/China, UK și Europa), fiind încă un argument pentru durabilitatea produsului, nefiind nevoie să conectați mereu un cablu de încărcare și în felul ăsta să uzați un conector ce în timp se va deteriora.

Buyuni se conectează la orice telefon (iOS sau Android) printr-o conexiune Bluetooth și redă orice conținut audio (de la muzică, la un film pe care îl vezi alături de prieteni pe o tabletă care nu are un difuzor destul de puternic) cu o putere de 5W, prin urmare la nevoie puteți da o mică petrecere ad-hoc.

Difuzorul beneficiază de două butoane, unul pentru a “deschide” conexiunea Bluetooth (confirmată și printr-un mesaj vocal) și a opri dispozitivul, iar celălalt pentru a porni funcția de powerbank și a încărca până la două telefoane simultan, cu o putere de încărcare de 5V cu maximum 2A. Totodată, în partea frontală este prezent și un indicator led ce vă indică starea dispozitivului.

În concluzie, produsele Goui sunt unele pe care vă puteți baza. Acestea sunt foarte solide și sunt confecționate din materiale de calitate, fără să vă îngrijoreze când le uitați în funcțiune sau chiar în priză, la încărcat. Acestea ne îmbunătățesc stilul de viață și “Powering Life” devine realitate. Produsele pot fi achiziționate de la unicul distribuitor autorizat pentru România, GSMnet.ro.