Spre deosebire de clasicul semineu lemne, șemineul pe gaz nu este atât de cunoscut, dar asta nu înseamnă că este și mai puțin eficient sau mai greu de utilizat. Ba chiar dimpotrivă! Meșterii sibieni de la PEFOC, cu experiența lor de peste 20 de ani în soluții termice alternative premium și pentru care, șemineele nu mai au niciun fel de secrete, ne vor demonstra în rândurile următoare că un șemineu pe gaz, poate deveni o alegere mult mai inspirată în cazul locuințelor conectate la rețeaua de gaz sau la o altă sursă, cum ar fi de exemplu, containerele cu GPL. 

Montarea acestuia nu implică nevoia unui coș de fum, evacuarea gazelor arse fiind facilitată de un sistem de tuburi coaxiale, așa cum putem găsi la centralele termice, cu instalare pe peretele clădirii sau pe acoperiș. Șemineele pe gaz propuse de meșterii Pefoc tuturor românilor, indiferent dacă se află la Brașov sau Timișoara, se bucura de un design care combină eleganța cu funcționalitățile moderne, totul pentru un confort sporit. 

Deschiderea mare oferă o priveliște idilică asupra flăcărilor, ce reușește să inducă senzația autentică a unui de foc tradițional cu lemne, reproducând imaginea focului care ardea mohnit în usa soba din casa caldă a bunicilor noștri. Astăzi, acestea sunt dotate cu telecomandă cu funcție touch, care oferă un control absolut al procesului de ardere sau de reglare a flăcării pe înălțime. Termostatul este integrat direct în telecomandă, valorile de temperatură putând fi programate cu până la șapte zile în avans.

Pe lângă șemineele pe gaz de interior cu aspect asemănător celor tradiționale, în oferta profesioniștilor sibieni, se află și șeminee decorative mobile pe gaz, ideale pentru terase, grădini, evenimente în aer liber, în restaurante sau hoteluri. Acestea funcționează pe același principiu de ardere, cu posibilitate de control manual sau cu telecomandă. Partea superioară este confecționată din sticlă de protecție, aspect care punctează la capitolul design și siguranță. 

Așadar, dacă te-am convins că un șemineu pe gaz poate fi soluția perfectă pe care o cauți de atâta timp, în catalogul on-line pefoc.ro ai posibilitatea să admiri și să comanzi virtual, dintr-o gamă variată de modele de șeminee, atât pe gaz, cât și pe lemne, șeminee electrice, modele noi sau rustice de soba brasov și multe alte accesorii sau materiale dedicate universului încălzirii la superlativ. 

Apelează cu încredere la meșterii adevărați de la PEFOC.RO, ca să primești îndrumare specializată, transport gratuit până la tine acasă în maximum 48 de ore de la confirmarea comenzii, acces la servicii profesionale de montaj și mai ales, produse termice la unele dintre cele mai transparente și accesibile condiții de preț de pe piața soluțiilor premium de încălzire și decor!