Isoterm este o companie care oferă clienților izolația cea mai performantă.

Cu performanțe superioare atât din punct de vedere termic, cât și hidro și fono. Aceasta se sprijină pe tehnologii de top în domeniu și personal specializat, care formează o echipă bine dotată și bine sudată.

Isoterm este formată din specialiști care cunosc ce poate spuma poliuretanică.

Spuma este cea mai eficientă metodă de izolare termică, lucru evidențiat de coeficientul de conductivitate termică, de 0.035W/mK la varianta cu celulă deschisă (adică cea de densitate medie) și de 0.021 W/mK la varianta cu celulă închisă (cea de cinci ori mai densă față de precedenta și mult mai densă față de orice alt material izolator). 

Isoterm aplică izolații din spumă pe suprafețe de beton, lemn, metal, cărămidă.

Izolează atât pereți interiori și exteriori, cât și podele, planșeuri, mansarde și poduri. Spre exemplu, izolația planșeu din beton se va aplica în forma densă a spumei poliuretanice și la o grosime de 10cm, totul pentru o protecție sporită față de condens și mucegai și asta zi de zi, an de an, timp de opt decenii de la aplicare – altfel spus, pe viață. Se poate turna șapă peste, așadar nu trebuie făcut niciun cadru anterior izolării.

Isoterm știe ce spune și știe că oferă un raport foarte bun între calitate și preț.

Oferă prețuri pentru spuma poliuretanică cu celulă deschisă de la 9EUR/mp plus TVA. Se analizează proiectul împreună cu beneficiarul și se găsește o soluție care este imediat pusă în practică, astfel încât satisfacția clienților să fie garantată. Nu sunt doar vorbe, sunt realități bazate pe acest material minune în izolații, spuma poliuretanică, ce se diferențiază de metodele clasice de izolație bazate pe vată minerală, vată bazaltică ori polistiren. O asemenea izolație eco, ignifugă, cu acțiune constantă în ani și care nu lasă să apară punți termice face din această firmă o firmă de izolații care merită toată atenția.

Isoterm a fost neobosită în anii de activitate în popularizarea spumei izolatoare.

S-a implicat constant în prezentarea ei către publicul larg din România, care dincolo de vată minerală, vată bazaltică și polistiren nu vedeau altă posibilitate, alte materiale cu care să izoleze suprafețele. În 2020 a continuat activitatea respectând cu strictețe regulile de combatere a Covid19 și a adăugat o nouă tehnologie la lista de tehnologii de nivel internațional cu care lucrează, iar în 2021 dorește să ajungă cu spuma poliuretanică și implicit cu afacerea într-un punct și mai înalt.

În țările mai dezvoltate din punct de vedere economic, spuma poliuretanică este mult mai cunoscută și folosită într-un grad mult mai mare.

Isoterm poate că nu va face din România o putere economică, dar cu siguranță îi va izola