Vrei să pariezi online? Ai parte de avantaje pe care niciun alt jucător nu le poate contesta: 

Pariurile sportive online oferă o lista extinsă de evenimente

Comparativ cu ofertele întâlnite în agențiile de cartier, afișate de obicei pe spațiul limitat al pereților din interior, ofertele site-urilor online de pariuri sunt cu mult mai generoase. Userii au acces la categorii bine definite, ce garantează un acces facil la evenimentele sportive de care pariorul este interesat. 

În oferta unei agenții de pariuri sportive online se pot regăsi atât sporturi tradiționale pentru pariorii români (fotbal, baschet, tenis, handbal), cât și sporturi considerate “exotice” pe plan intern: fotbal american, darts, baseball, iar lista poate continua o bună perioadă de timp. La orice oră din zi sau din noapte, accesezi platforma de sportive online pe care ai ales-o, vezi evenimentele pre-meci sau live, apoi mizezi rapid așa cum îți dictează inspirația. 

Pariurile sportive online sunt mai simplu de plasat

Fără drumuri la agenția din cartier, fără coduri de eveniment pe care să le treci cu pixul pe bilete de hârtie, fără posibile erori ale operatorului care copiază acele coduri în sistem! Parierea în mediul online îți oferă libertatea de a te conecta rapid la oferta de evenimente disponibile, de pe orice terminal conectat la o sursă sigură de net. Cu doar câteva click-uri, biletul zilei este deja plasat. 

Interfața unei site dedicat acestei activități, așa cum este și Betano (descoperă la Betano pariuri dintre cele mai diversificate), îți permite o experiență de utilizare accesibilă, din momentul în care ai finalizat pașii de realizare a contului și până la momentul în care plasezi primele tale pariuri sportive online. 

Pariurile sportive online oferă soluții în lipsa meciurilor reale 

În primele luni ale anului 2020, atunci când mai toate evenimentele sportive importante au fost sistate din cauza pandemiei, platformele de pariuri online le-au oferit șansa jucătorilor de a continua să joace. Alternativele s-au ivit din spatele pariurilor sportive virtuale (intră acum pe site-ul Betano și vezi oferta cu pariuri virtuale) și a jocurilor de cazinou, jucate online pe aceeași platformă. 

Tehnologia a permis digitalizarea activităților fizice de pariere pe evenimente sportive și chiar a suplinit lipsa meciurilor cu animații grafice, extrem de bine realizate, pe care pariorii au putut miza live sume reale de bani. Pariurile virtuale pot fi jucate online, atât de pe laptop, cât și de pe dispozitive mobile. Îți recomandăm să te informezi foarte bine despre dinamica lor, înainte de a paria pe acestea, deoarece diferă de pariurile normale din foarte multe puncte de vedere. 

Ultimele luni au reprezentat o adevărată provocare pentru platformele online de pariuri sportive, ca urmare a unei cereri din ce în ce mai mari, venite din partea clienților. Odată cu închiderea temporară a agențiilor de pariuri stradale, parierea online a devenit principala sursa de distracție a pariorilor. 

Site-urile de profil s-au adaptat rapid acestei schimbări de paradigmă, oferindu-le jucătorilor suficiente motive pentru a reveni, ori de cate ori doresc să parieze: interfață user friendly, gama variată de evenimente sportive, bonusuri variate și multe alte facilități.