ALEGO, una dintre cele mai cunoscute și de încredere firme producătoare de șeminee, focare, sobe, soluții premium de burlan soba și ăn general, al unui întreg univers de accesorii din gama termicelor, dispune de specialiști impecabil instruiți din punct de vedere profesional și uman, care vor veghea în permanență la respectarea normelor de rezistență și funcționalitate, astfel încât, familia Dumneavoastră să se poată bucura de această experiența, în condiții optime de siguranță și confort.

Construcția corectă a unui șemineu, presupune respectarea unui proces complex, de la începutul lucrării și până la sfârșit, care va trebui să țină cont de preferințele clientului, dar și de o serie de factori tehnici și de design. Un meseriaș va stabili alături de Dumneavoastră, zona unde va urma să fie amplasat șemineul în funcție de poziția coșului de fum, a grinzii sau a pereților locuinței, fără să omită și dimensiunile spațiului relevant pentru capacitatea de încălzire și selectarea modelului de șemineu, potrivit pentru locul unde va urma instalarea.

Alegerea focarului perfect pentru client, revine în totalitate meseriașului care va oferi îndrumare și sfaturi utile pe întreaga durată a procesului: începând de la faza de proiectare, construcția propriu-zisă și până la montaj. Tot acesta, va fi responsabil cu calculele necesare determinării puterii calorice, cu schițarea primei imagini al întregului proiect, conturarea ideilor ce urmează să fie materializate în funcție de preferințele și stilul abordat de client, dar și de stabilirea bugetului alocat pentru materiale.

Importanța alegerii unui profesionist își va face simțită cu adevărat utilitatea, în etapa de realizare și execuție a proiectului. Indiferent dacă vorbim despre un șemineu cu dimensiuni generoase sau de o sobă pe lemne premium, micuță. dar cochetă, un meseriaș va supraveghea cu atenție fiecare detaliu, astfel încât acesta să fie clădit cu grijă, începând încă din etapa de semi-finisaj. Pe lângă respectarea design-ului agreat de tine, un meseriaș profesionist va ține cont și de respectarea cu strictețe a standardelor europene în materie de calitate și tipul materialelor care trebuie selectate astfel încât să reducă la maximum, impactul asupra mediului înconjurător, fără să se faca însă rabat, de la fiabilitatea și performanță.

Dacă rezultatul final este identic cu design-ul machetei propuse și respectă cu strictețe specificațiile de funcționare, atunci se poate spune că proiectul este unul reușit iar tu te vei putea bucura la maximum de beneficiile unei investiții pe viață.

Oriunde te-ai afla în țară și ești în căutarea unui semineu ploiesti spre exemplu, și îți dorești o soluție fiabilă care să reușească să îți ofere un plus de siguranță, fiabilitate și confort, la cele mai înalte standarde de performanță, vă invităm pe site-ul profesioniștilor Alego.ro, să ințrați în legatură directă cu unii dintre cei mai buni meseriași din industria construcțiilor de șeminee, care vă vor ajuta să transformați în realitate, visul de a deține un șemineu aspectuos, superior calitativ, dar și sigur, în confortul propriului cămin.