Una din preocupările de bază ale femeilor se referă la felul în care arată. Nu au întotdeuna un motiv pentru care trebuie să arate exemplar, ci tot acest proces de înfrumusețare face parte din rutina pur feminină. Iată că acum pot încerca ceva nou, ceva ce plusează asupra aspectului lor - ondulatorul pentru bucle afro de la Gina’s, disponibil pe ginas.ro.

Gina’s propune ondulatorul cu tijă din titan de doar 7 mm!

Buclele afro sunt o coafură tot mai la modă. Este destul de greu de realizat atunci când persoana dornică de o astfel de coafură nu dispune de aparatura necesară sau nu găsește un salon specializat în acest sens.

Gina’s, cu magazin online ginas.ro, este ceea ce se poate numi revoluție în sfera coafurilor afro. Propune pentru doamne și domni un ondulator par profesional pentru bucle afro. Vorbim de un model cu tijă din titan de doar 7 mm ce poate facilita procesul de realizare a buclelor afro, făcându-le astfel strânse și rezistente până la 3 zile și chiar mai mult.

Ondulatorul de la Gina’s poate fi numit un produs wow, având în vedere că vine la pachet cu un design unic, acompaniat de brand-ul imprimat, o tijă extrem de îngustă, deci perfectă pentru realizarea buclelor afro. În plus, pentru siguranță deplină la utilizare, ondulatorul Gina’s vine însoțit de mănușă de protecție.

Temperaturile la care părul este supus în timpul procesului de realizare a buclelor afro trebuie ținute sub control. Gina’s s-a gândit deja la acest lucru, așa că propune variata de ondulator subtire bucle afro cu 5 setări digitale de temperatură ce oscilează de la 160 grade Celsius până la 230 grade Celsius.

Pentru siguranță deplină, pe lângă mănușa de protecție termică, ondulatorul Gina’s dispune și de oprire automată. Procesul de realizare a buclelor afro este simplificat și de cablul rotativ de care ondulatorul dispune. În acest fel, mișcările nu vor fi forțate sau îngreunate de flexibilitatea cablului. De asemenea, vorbim și de 1,85 m lungime aferentă acestuia.

Cei nemulțumiți de ondulatorul pentru bucle afro de la Gina’s îl pot returna în 100 de zile!

Expunerea unei coafuri afro este o provocare, în special pentru femeile obișnuite cu o coafură standard, mereu aceeași. Este destul de dificil să îți schimbi instant look-ul, la fel de dificil ca schimbarea stilului de viață.

De aceea, pentru a oferi încredere în calitatea pe care ondulatorul o prezintă, Gina’s oferă 100 de zile drept de retur gratuit. Conform legislației în vigoare, clienții au dreptul să returneze produsul în maxim 14 zile de la data primirii. După trecerea acestui interval de timp, returul este disponibil doar în cazul în care produsul nu a fost folosit și prezintă aceeași stare de funcționare.

Cum obțineți o coafură afro autentică?

Procesul de realizare a unei coafuri afro este unul destul de simplu, mai ales atunci când persoana vizată dispune și de ajutor. Delimitați o șuviță de păr, țineți ondulatorul înclinat la un unghi de 30⁰ și înfășurați șuvița de păr în jurul tijei din titan. Șuvița trebuie să fie înfășurată complet - de aproape de baza rădăcinii și până la vârf pentru a obține rezultatul mult dorit. Nu uitați să folosiți mănușa pentru protecție termică.

În maxim 12 secunde, timp în care șuvița este ținută pe tija din titan, veți obține o mică parte din întreg look-ul afro. Continuați în același mod și cu celelalte șuvițe pentru a obține coafura mult dorită.

Buclele afro înseamnă volum din abundență, lejeritate în ceea ce privește aranjarea părului, dar și aspect deosebit, aspect ce nu poate trece neobservat. În plus, buclele afro rezistă până la 3 zile fără a-și pierde din volum.

Publicul interesat regăsește ondulatorul Gina’s în cadrul magazinului oficial ginas.ro alături de alte detalii de interes ce îl privesc. Asistența telefonică este disponibilă oricui - mai multe detalii direct online.