Stiri Online

17 octombrie 2020 21:10 O turistă s-a întors din vacanță cu un suvenir neobișnuit. Ce s-a întâmplat la 15 ani de la acest eveniment, aparent banal
O turistă din Canada a mers în vacanță la situl arheologic al vechii cetăți Pompei, iar de acolo s-a întors acasă cu niște suveniruri „deosebite”. 
O turistă s-a întors din vacanță cu un suvenir neobișnuit. Ce s-a întâmplat la 15 ani de la acest eveniment, aparent banal
17 octombrie 2020 21:05 Noua funcționalitate Google care permite identificarea melodiilor doar prin fredonarea lor
O nouă funcție Google Search vine cu o mână de ajutor pentru noi toți cei care vrem să identificăm melodiile care ne trec prin cap, chiar și fără să știm versurile. 
Noua funcționalitate Google care permite identificarea melodiilor doar prin fredonarea lor
17 octombrie 2020 15:41 Cum arătau site-urile Google, Apple sau Yahoo în 1999
În anul 1999 Internetul era abia la începuturi, funcționa foarte încet și arăta de-a dreptul ciudat, de multe ori. 
Cum arătau site-urile Google, Apple sau Yahoo în 1999
16 octombrie 2020 16:31 (P) Cum trebuie amenajat un teren de sport? Sfaturi de care să ții cont
Crearea unui teren sportiv este un proces destul de complicat, dar care generează satisfacție. Există o mulțime de factori de care trebuie să ții cont atunci când vrei să construiești un teren de ultimă generație. 
(P) Cum trebuie amenajat un teren de sport? Sfaturi de care să ții cont
16 octombrie 2020 13:24 (P) Cum alegem un smartwatch bun?
Datorită progresului tehnologic impresionant, pe piață s-au dezvoltat tot mai multe modele de smartwatch, cu scopul de a oferi clienților acces la aplicații sau notificări într-un mod mult mai ușor și direct: de la încheietura lor.
(P) Cum alegem un smartwatch bun?
14 octombrie 2020 14:49 (P) De ce nu este bine să-ți construiești singur șemineul?
Șemineele au devenit extrem de populare în ultima vreme pe piața soluțiilor de încălzire alternativă din România, așa că, tot mai mulți oameni își doresc o astfel de sursă de încălzire pentru locuința lor. Totuși, ghidați poate și de ambiția de a “construi cu mâna mea” sau din cauza deținerii un buget limitat, mai există destule cazuri în care, unele persoane încearcă să își construiască un semineu în regim propriu, ignorând complexitatea construirii lui.
(P) De ce nu este bine să-ți construiești singur șemineul?
14 octombrie 2020 12:21 (P) PC Garage aniversează 15 ani de activitate 2.000 de periferice ASUS cadou și multiple reduceri de prețuri
PC Garage, unul dintre cele mai mari magazine online de produse IT și electronice din România, împlinește anul acesta 15 ani de activitate – vârstă pe care o sărbătorește în stilul caracteristic, printr-o uriașă campanie promoțională dedicată tuturor iubitorilor de jocuri și IT.
(P) PC Garage aniversează 15 ani de activitate 2.000 de periferice ASUS cadou și multiple reduceri de prețuri
11 octombrie 2020 21:02 Soluția controversată de a păstra rămășițele celor dragi. „Persistă pe Pământ mai mult decât ființa umană”
Pierderea unei persoane dragi este întotdeaua un moment foarte greu, iar o companie a găsit o soluție pentru a încerca să facă acest proces mai suportabil. 
Soluția controversată de a păstra rămășițele celor dragi. bdquo;Persistă pe Pământ mai mult decât ființa umană
11 octombrie 2020 20:57 „Internetul spațial” al lui Elon Musk e gata de folosirea în masă. Când va fi testată rețeaua
CEO-ul SpaceX, Elon Musk, a transmis că proiectul „internetului spațial” este gata pentru folosirea pe scară largă, după lansarea sateliților Starlink. 
bdquo;Internetul spațial  al lui Elon Musk e gata de folosirea în masă. Când va fi testată rețeaua
9 octombrie 2020 16:56 (P) Actiuni si servicii SEO care te ridica deasupra competitorilor
Printre numeroasele instrumente si metodologii care alcatuiesc astazi marketing-ul online din Romania descoperim o noua formula digitala bazata pe tehnici si proceduri diferite care au ca scop optimizarea vizibilitatii unui website pentru motoarele de cautare. 
(P) Actiuni si servicii SEO care te ridica deasupra competitorilor
8 octombrie 2020 19:32 Este o anomalie rar întâlnită! Cum se explică aspectul ciudat al acestei păsări
Cercetătorii care lucrează la o rezervație naturală din Pennsylvania au observat o pasăre cu aspect foarte ciudat: penele de pe jumătate din corp au colorit specific masculilor, iar penele de pe cealaltă jumătate sunt specifice femelelor.
Este o anomalie rar întâlnită! Cum se explică aspectul ciudat al acestei păsări
8 octombrie 2020 17:14 Care e cel mai eficient mod de a „vorbi” cu pisica ta. Metoda care chiar funcționează 
Spre deosebire de câini, pisicile au o reputație de animale independente și, pe alocuri, egoiste, în special atunci când le comparăm cu „cei mai buni prieteni ai oamenilor”, câinii. Totuși, un nou studiu a demonstrat că și pisicile sunt receptive la comunicare, dacă adoptăm anumite metode extrem de simple. 
Care e cel mai eficient mod de a bdquo;vorbi  cu pisica ta. Metoda care chiar funcționează
7 octombrie 2020 17:04 (P) 6 reguli pentru a arăta întotdeauna impecabil
Să arăți întotdeauna impecabil este mai simplu decât crezi. Iată 6 reguli pe care le poți aplica pentru a avea un look bine pus la punct, care să-ți scoată în evidență frumusețea.
(P) 6 reguli pentru a arăta întotdeauna impecabil
7 octombrie 2020 13:19 (P) Competitivitate, curaj și creativitate – rețeta prin care Softia s-a afirmat pe piața internațională de IT
Dacă ar fi să alegem un spațiu sinonim cu inovația în domeniul IT, ne-am duce imediat cu gândul la marile firme din Silicon Valley. Companii precum Google sau Twitter au o cultură organizațională deja legendară, care pune angajații pe primul loc.
(P) Competitivitate, curaj și creativitate ndash; rețeta prin care Softia s-a afirmat pe piața internațională de IT
6 octombrie 2020 19:18 Misterul uriașei pânze de păianjen, de dimensiunea unui om. Cum a fost construită?
Ecologiștii din Missouri au descoperit o pânză de păianjen uriașă, în care ar putea fi prins chiar și un om.
Misterul uriașei pânze de păianjen, de dimensiunea unui om. Cum a fost construită?
Modifică Setările