Stiri Online

14 aprilie 2021 21:45 Proiect șoc al UE. Ce s-ar putea întâmpla cu unele inovații bazate pe inteligență artificială
Uniunea Europeană are în vedere interzicerea utilizării inteligenței artificiale în mai multe scopuri, inclusiv supravegherea în masă și scorurile de credit social. Acest lucru este în conformitate cu o propunere care circulă online, înainte de un anunț oficial așteptat săptămâna viitoare.
Proiect șoc al UE. Ce s-ar putea întâmpla cu unele inovații bazate pe inteligență artificială
14 aprilie 2021 10:58 (P) Apelează la experți pentru montajul în deplină siguranță a șemineului, sobei sau coșului tău de fum!
Bucuria căldurii naturale pe lemne alături de atmosfera magicelor seminee reprezintă doar două dintre cele mai importante aspecte pentru care, tot mai mulți dintre noi își doresc o astfel de sursă alternativă de încălzire. Totuși, pentru a putea beneficia la maximum de momentele speciale și confortul total, pe lângă design și funcționalitate, satisfacția unui client mulțumit poate fi câștigată doar dacă se apelează la ajutor specializat cu accente pe garanția lucrului bine făcut, expertiză, devotament și experiență, dobândite de-a lungul a mii de proiecte livrate cu succes.  
(P) Apelează la experți pentru montajul în deplină siguranță a șemineului, sobei sau coșului tău de fum!
13 aprilie 2021 19:53 Microsoft încheie a doua cea mai scumpă achiziție din istorie. Ce face compania Nuance să fie atât de specială
Microsoft a cumpărat Linkedin în 2016 pentru 26 de miliarde de dolari, iar acum achiziționează Nuance pentru 19,7 miliarde. De ce?
Microsoft încheie a doua cea mai scumpă achiziție din istorie. Ce face compania Nuance să fie atât de specială
13 aprilie 2021 19:29 Scurgere majoră de date la Clubhouse: 1,3 milioane de conturi expuse online
Clubhouse este o aplicație foarte populară ce vine cu un concept nou, dar se pare că și cu aceleași probleme ca aplicațiile deja consacrate. 
Scurgere majoră de date la Clubhouse: 1,3 milioane de conturi expuse online
9 aprilie 2021 22:59 Roboți folosiți în războaie? Celebrul Spot, testat în scenarii de luptă de armata franceză
Spot a apărut în mai multe exerciții militare, alături de studenți. 
Roboți folosiți în războaie? Celebrul Spot, testat în scenarii de luptă de armata franceză
5 aprilie 2021 19:52 Facebook face o schimbare neașteptată pentru News Feed. Cum vei vedea de acum noutățile
Noul meniul „Feed Filter” îți va permite să faci ajustări pe care cu siguranță le așteptai. 
Facebook face o schimbare neașteptată pentru News Feed. Cum vei vedea de acum noutățile
5 aprilie 2021 11:42 Soluțiile la care pot apela antreprenorii ca să își păstreze afacerea în siguranță 
Orice om de afaceri trebuie să se asigure că businessul său este în siguranță, drept urmare să ia toate măsurile de precauție și prevenire, ca bunurile de valoare să rămână intacte, iar viitoarele pagube să fie evitate.
Soluțiile la care pot apela antreprenorii ca să își păstreze afacerea în siguranță
4 aprilie 2021 22:17 Breșă uriașă de securitate la Facebook. Datele personale a 533 de milioane de utilizatori, publicate online
Un utilizator al unii forum de hacking a publicat sâmbătă numerele de telefon și datele personale a sute de milioane de utilizatori Facebook. 
Breșă uriașă de securitate la Facebook. Datele personale a 533 de milioane de utilizatori, publicate online
(P) O comparație a CMS-urilor pentru anul 2021: Cele mai populare sisteme de administrare a conținutului - partea a treia
31 martie 2021 12:08 (P) O comparație a CMS-urilor pentru anul 2021: Cele mai populare sisteme de administrare a conținutului – partea a doua
Cu aproximativ 18 milioane de instalații, WordPress este cel mai utilizat CMS open source la nivel mondial. A fost conceput inițial drept un sistem de blog, dar acum sunt disponibilemai multe extensii pentru instalarea de bază, ceea ce face posibilă actualizarea software-ului la un sistem de administrarea conținutului complet funcțional.
(P) O comparație a CMS-urilor pentru anul 2021: Cele mai populare sisteme de administrare a conținutului ndash; partea a doua
31 martie 2021 12:02 (P) O comparație a CMS-urilor pentru anul 2021: Cele mai populare sisteme de administrare a conținutului. Prima parte, introducerea
Dacă doriți să atrageți pe site-ul dvs. web un număr maxim de vizitatori și să-i păstrați, atunci aveți nevoie de conținut atractiv: textele, imaginile, videoclipurile și grafica nu numaică oferă valoare cititorului și utilizatorului, dar sunt și percepute pozitiv de către motoarele de căutare.
(P) O comparație a CMS-urilor pentru anul 2021: Cele mai populare sisteme de administrare a conținutului. Prima parte, introducerea
29 martie 2021 22:31 Ce se întâmplă cu un iPhone după ce a stat o lună întreagă într-un lac înghețat. Rezultatul este uimitor
O femeie care pescuia la copcă în lacul Waskesiu din Canada a crezut că nu va mai putea folosi niciodată iPhone-ul care i-a alunecat în apa înghețată. 
Ce se întâmplă cu un iPhone după ce a stat o lună întreagă într-un lac înghețat. Rezultatul este uimitor
28 martie 2021 22:07 Instagram adaugă pe Stories o funcție mult dorită și foarte utilă 
Postările de tip draft sunt pe Instagram de ani de zile, dar această funcție utilă nu a ajuns să fie implementată și pentru Stories. Acest lucru se va schimba în curând.
Instagram adaugă pe Stories o funcție mult dorită și foarte utilă
23 martie 2021 09:04 Premiu de 2400 de dolari pentru cei care renunță la telefon și PC pentru 24 de ore
O companie le va plăti 2400 de dolari celor care pot sta departe de ecrane timp de 24 de ore, iar asta include laptop-uri, telefoane sau televizoare.
Premiu de 2400 de dolari pentru cei care renunță la telefon și PC pentru 24 de ore
18 martie 2021 18:20 Trucurile care te ajută să îți transformi locuința într-o casă smart 
Tehnologia face parte din viața ta de zi cu zi și îți ușurează viața. Drept urmare, aceasta te ajută să ai un confort sporit.
Trucurile care te ajută să îți transformi locuința într-o casă smart
Modifică Setările