Stiri Online

23 decembrie 2020 15:14 (P) 7 cărți de scriitori români pe care merită să le citești
Proza autohtonă conține pe lângă capodoperele clasicului geniu românesc și autori contemporani, de o ingeniozitate aparte.
(P) 7 cărți de scriitori români pe care merită să le citești
23 decembrie 2020 15:05 (P) O firmă de servicii funerare vă spune tot ce trebuie să știți despre ajutorul de înmormântare!
Nimeni nu își dorește să participe vreodată la o înmormântare, dar acest lucru este inevitabil. Din păcate, orice persoană poate ajunge să conducă pe ultimul drum un membru al familiei sau un prieten apropiat. De aceea, este important să știți câteva detalii despre înmormântări.
(P) O firmă de servicii funerare vă spune tot ce trebuie să știți despre ajutorul de înmormântare!
22 decembrie 2020 22:39 Întreaga lume, victima unui atac cibernetic generalizat. Semnalul de alarmă tras de președintele Microsoft 
Lumea se confruntă cu un atac cibernetic generalizat, „remarcabil în materie de impact și gradul de rafinare al metodelor”, avertizează președintele Microsoft, Brad Smith.
Întreaga lume, victima unui atac cibernetic generalizat. Semnalul de alarmă tras de președintele Microsoft
21 decembrie 2020 11:43 (P) Păreri PEFOC - caracteristicile și beneficiile încălzirii pe peleți 
În momentul alegerii soluției de încălzire, primele lucruri pe care le căutăm sunt: confortul termic superior, siguranța locuinței și a familiei, designul care să întregească și să scoată în evidență sufletul căminului, dar și un raport cât mai corect din punct de vedere calitate/preț. Cel puțin în teorie, această căutare pare simplă, dar pe parcurs, ne vom da seama că este dificil să găsim singuri varianta care să ne satisfacă pe deplin, toate dorințele și nevoile. 
(P) Păreri PEFOC - caracteristicile și beneficiile încălzirii pe peleți
20 decembrie 2020 16:09 Apa, la fel de valoroasă ca aurul și petrolul. Acum se tranzacționează pe Bursă
O criză generalizată a apei este din ce în ce mai aproape, iar investitorii de pe Wall Street au început deja să parieze pe felul în care va arăta viitorul din punctul de vedere al acestei resurse esențiale. 
Apa, la fel de valoroasă ca aurul și petrolul. Acum se tranzacționează pe Bursă
18 decembrie 2020 16:04 Cele mai bune metode de siguranță pentru casa ta 
Siguranța ta și a celor dragi reprezintă un aspect care ar trebui să primeze. Pentru că majoritatea timpului ți-l petreci în casă, mai ales în vremurile actuale, trebuie să iei anumite metode de precauție și siguranță, ca să pui capul liniștit pe pernă.
Cele mai bune metode de siguranță pentru casa ta
18 decembrie 2020 15:59 Electronice și gadget-uri: care sunt cele care merită cumpărate în această perioadă
Perioada cadourilor coincide și cu perioada reducerilor, iar asta înseamnă că poți să-ți faci un cadou mult așteptat la un preț avantajos.
Electronice și gadget-uri: care sunt cele care merită cumpărate în această perioadă
18 decembrie 2020 15:47 Patru idei de cadouri de Crăciun în funcție de personalitate
Cumpărarea unui cadou potrivit pentru Crăciun poate fi pentru multă lume un demers complicat, din cauza lipsei de inspirație sau a nehotărârii. 
Patru idei de cadouri de Crăciun în funcție de personalitate
18 decembrie 2020 15:13 (P) Isoterm vrea un 2021 fără metode clasice de izolație
Firma de izolații din București Isoterm este hotărâtă ca în 2021 să popularizeze și mai mult izolațiile din spumă poliuretanică și hidroizolația cu poliuree, în numele unei acțiuni constante și a unei durate de viață considerabil mai mari a izolațiilor caselor și diferitelor construcții, indiferent de suprafață și structură.
(P) Isoterm vrea un 2021 fără metode clasice de izolație
Micile companii și flexibilitatea: cum să profiți de avantajele pe care ți le oferă un IMM
16 decembrie 2020 19:59 Un alt tip de mască. Cum poți să arăți ca o persoană complet diferită, în doar câteva secunde
Nu este o mască ce te va proteja de coronavirus, însă este una care te va ajuta să te „camuflezi” de camerele de luat vederi din orașe, de exemplu. Iar asta pentru că această mască este o față hiper-realistă ce redă trăsăturile unei persoane în trei dimensiuni.
Un alt tip de mască. Cum poți să arăți ca o persoană complet diferită, în doar câteva secunde
16 decembrie 2020 19:54 WhatsApp nu va mai funcționa din 2021 pe unele modele de iOS și Android. Ce utilizatori sunt vizați
Anul acesta se apropie de final, iar WhatsApp nu va mai oferi suport pentru anumite telefoane. Drept urmare, aplicația deținută de Facebook nu va mai funcționa pe aceste modele.
WhatsApp nu va mai funcționa din 2021 pe unele modele de iOS și Android. Ce utilizatori sunt vizați
16 decembrie 2020 16:14 (P) Destinații turistice pentru lecția de istorie
Vrei să organizezi o excursie cu copiii sau cauți o ofertă de vacanță în familie, să vă relaxați cu toții după un an dificil?
(P) Destinații turistice pentru lecția de istorie
14 decembrie 2020 21:38 Săpau pământul în grădină, când au făcut o descoperire uluitoare. Nu le-a venit să creadă ce au găsit chiar în spatele casei 
O familie făcea curățenie în grădină, în momentul în care unul dintre membri a descoperit sub pământ ceva care i-a șocat. 
Săpau pământul în grădină, când au făcut o descoperire uluitoare. Nu le-a venit să creadă ce au găsit chiar în spatele casei
14 decembrie 2020 16:45 (P) Managementul banilor pentru tinerii sub 30 de ani: 9 greșeli de evitat lună de lună
Majoritatea tinerilor ajung la maturitate cu foarte puține cunoștințe financiare, iar capcanele din lumea banilor îi așteaptă la tot pasul.
(P) Managementul banilor pentru tinerii sub 30 de ani: 9 greșeli de evitat lună de lună
Modifică Setările