Stiri Online

20 iulie 2020 15:42 Instagram lansează rivalul TikTok. Când va fi disponibilă noua aplicație?
Gigantul social media va lansa la nivel global o nouă aplicație, care va fi în concurență directă cu TikTok.
Instagram lansează rivalul TikTok. Când va fi disponibilă noua aplicație?
20 iulie 2020 13:48 (P) Descoperă avantajele revoluționarului șemineu cu bioethanol
Cred că cu toții ne dorim să trăim pe propria piele, atmosfera specială creată de modelele de seminee pe lemne de care ne bucurăm în vacanțele petrecute în resorturile de la munte, dar pe care, nu foarte mulți dintre noi ni le și putem permite din punct de vedere financiar. 
(P) Descoperă avantajele revoluționarului șemineu cu bioethanol
20 iulie 2020 11:57 (P) 5 motive pentru a citi în fiecare zi
Într-o epocă în care totul pare că se desfășoară pe repede înainte și în care ne simțim, nu de puține ori, copleșiți de responsabilități, fie ele profesionale sau personale, integrarea lecturii în viața de zi cu zi pare că se transformă într-un obiectiv extrem de greu de atins. 
(P) 5 motive pentru a citi în fiecare zi
17 iulie 2020 20:50 Marile schimbări pe care le va aduce tehnologia 6G. Când vom începe să conviețuim cu hologramele 
Companiile de telecomunicații lucrează la implementarea rețelelor 5G, însă asta nu oprește Samsung să se gândească la viitor și la 6G. 
Marile schimbări pe care le va aduce tehnologia 6G. Când vom începe să conviețuim cu hologramele
17 iulie 2020 20:41 Decizie drastică luată de Google. Ce produse au „interzis” la reclame 
Oricine poate avea reclame pe Google și la aproape orice, însă Google introduce o nouă regulă și interzice reclamele la un anumit tip de produse.
Decizie drastică luată de Google. Ce produse au bdquo;interzis  la reclame
15 iulie 2020 11:06 Adevărul despre tehnologia 5G. Un nou studiu demontează teoria conspirației
Studiul cercetătorilor americani vine după o perioadă de proteste și atacuri, care au vizat distrugerea unor antene 5G, în special în perioada carantinei, instituită ca urmare a pandemiei de COVID-19.
Adevărul despre tehnologia 5G. Un nou studiu demontează teoria conspirației
15 iulie 2020 10:43 (P) Înainte să îți alegi hostingul, ține cont de aceste 5 criterii
Afacerile pe internet au tot mai mult avânt în ultima perioadă, iar viitorul în business pare să fie al celor care investesc în e-commerce și în prezența online în general, chiar și pentru companii care livrează servicii și produse în piața offline.
(P) Înainte să îți alegi hostingul, ține cont de aceste 5 criterii
11 iulie 2020 14:45 Datele private ale miliarde de utilizatori, scoase la vânzare pe Dark Web. Credențialele bancare, cumpărate cu doar 56 de lire 
Miliarde de nume de utilizator și parolele asociate lor, inclusiv pentru logarea în aplicațiile bancare, au fost scoase la vânzare pe Dark Web, arată un nou studiu. 
Datele private ale miliarde de utilizatori, scoase la vânzare pe Dark Web. Credențialele bancare, cumpărate cu doar 56 de lire
11 iulie 2020 13:43 Caz revoltător la Yahoo! Un fost angajat a spart 6.000 de conturi, căutând imagini erotice
Reyes Daniel Ruiz, un fost inginer care a lucrat la Yahoo! (acum Oath) în perioada 2009-2019, s-a folosit de funcția sa pentru a putea sparge mai multe conturi de e-mail.
Caz revoltător la Yahoo! Un fost angajat a spart 6.000 de conturi, căutând imagini erotice
9 iulie 2020 16:49 (P) Maşina de găurit pentru acasă: de ce trebuie să ții cont
Ai în plan achiziţionarea unei maşini de găurit pentru acasă, pe care să o foloseşti la diverse treburi mai puţin complexe, în gospodărie, dar nu ştii care sunt detaliile de care trebuie să ţii cont? Iată câteva lucruri la care ar trebui să te uiţi înainte de a face achiziţia. 
(P) Maşina de găurit pentru acasă: de ce trebuie să ții cont
8 iulie 2020 20:52 Aplicațiile pe care trebuie să le ștergi chiar acum din telefon. Google le-a eliminat de urgență din Play Store
Google Play Store adăpostește milioane de aplicații ce ne fac telefoanele utile în atât de multe feluri. Și cu toate că gigantul încearcă să se asigure că este vorba despre aplicații care nu sunt dăunătoare, uneori se strecoară, inevitabil, și breșe. 
Aplicațiile pe care trebuie să le ștergi chiar acum din telefon. Google le-a eliminat de urgență din Play Store
7 iulie 2020 21:47 Huawei se descurcă și fără SUA. Soluția pe care a găsit-o compania pentru a compensa lipsa celor mai importante aplicații 
Problemele Huawei cu Statele Unite, care au determinat compania să renunțe la serviciile Google și la unele dintre cele mai importante aplicații din lume își găsesc, treptat, soluții. 
Huawei se descurcă și fără SUA. Soluția pe care a găsit-o compania pentru a compensa lipsa celor mai importante aplicații
6 iulie 2020 21:26 Cum ar arăta oamenii după 25 de ani de muncă doar de acasă?
Cercetătorii britanici revin în forță, de data aceasta cu o simulare a modului în care ar putea să arate oamenii după 25 de ani de „work from home”.
Cum ar arăta oamenii după 25 de ani de muncă doar de acasă?
5 iulie 2020 22:42 WhatsApp anunță oficial schimbări care îi vizează pe milioane de utilizatori 
WhatsApp a anunțat oficial o serie de schimbări care vor fi implementate în următoarele săptămâni pentru milioane de utilizatori. 
WhatsApp anunță oficial schimbări care îi vizează pe milioane de utilizatori
3 iulie 2020 23:35 A prezis un film de acum 73 de ani inovațiile tehnologice din prezent? Iată ce dispozitive apar în imagini
Un film franțuzesc realizat din anul 1947 conține scene ciudate, în care vedem dispozitive care par să anticipeze mai multe inovații tehnologice din prezent.
A prezis un film de acum 73 de ani inovațiile tehnologice din prezent? Iată ce dispozitive apar în imagini
Modifică Setările