Stiri online

15 decembrie 2019 12:36 Cum arată Bucureștiul văzut din spațiu. Fotografia spectaculoasă distribuită de NASA
Agenția Spațială Americană a publicat recent una dintre cele mai spectaculoase fotografii care surprinde Bucureștiul, văzut din cosmos. 
Cum arată Bucureștiul văzut din spațiu. Fotografia spectaculoasă distribuită de NASA
14 decembrie 2019 23:10 Cele două lucruri care îl fac fericit pe cel mai bogat om din lume. Nu au nicio legătură cu banii 
Bill Gates a revenit de curând pe primul loc în topul celor mai bogați oameni din lume, însă fondatorul Microsoft este recunoscut pentru stilul său de viață echilibrat și pentru felul în care încearcă să se implice pentru a aduce schimbarea în lume. 
Cele două lucruri care îl fac fericit pe cel mai bogat om din lume. Nu au nicio legătură cu banii
12 decembrie 2019 22:45 Motivul pentru care WhatsApp nu va mai funcționa pe milioane de telefoane, începând din februarie 2020
WhatsApp a luat o decizie foarte dură și, în curând va sista utilizarea WhatsApp pentru milioane de utilizatori. 
Motivul pentru care WhatsApp nu va mai funcționa pe milioane de telefoane, începând din februarie 2020
12 decembrie 2019 17:26 (P) Cum se poate muta mobilierul cu damage zero
Mutările de mobilă prin București se realizează ca tot ce se întâmplă în acest oraș: pe fugă. Cei care se mută se așteaptă să se chinuie să dezasambleze, să care până la mașină, să scoată din mașină și să urce fiecare piesă de mobilier în parte, indiferent de cât e de fragilă, întortocheată, făcută la comandă, grea sau complexă. Și asta repede. Mai are șanse mobila să rămână întreagă?
(P) Cum se poate muta mobilierul cu damage zero
12 decembrie 2019 12:25 (P) Aur pentru cele mai tari fotografii efectuate cu un iPhone
Generalizând un pic, lumea telefoanelor mobile inteligente și a tabletelor este în mod clar împărțită între produsele ce folosesc un sistem de operare Android și cele de la gigantul american Apple, ce rulează iOS.
(P) Aur pentru cele mai tari fotografii efectuate cu un iPhone
12 decembrie 2019 12:06 (P) 5 lucruri utile pe care poți să le înveți din tutorialele pe Youtube
Youtube nu mai este de mult timp o platformă utilă doar pentru a asculta muzică sau a urmări show-uri. Site-ul generează zilnic miliarde de vizualizări și nu este o surpriză, având în vedere că poți găsi milioane de ore de conținut video cu știri, muzică, filme, show-uri, live streams, vloguri sau tutoriale, care acoperă aproape orice domeniu ți-ai putea imagina.
(P) 5 lucruri utile pe care poți să le înveți din tutorialele pe Youtube
12 decembrie 2019 11:55 (P) 5 rețete asiatice pe care le poți încerca acasă
Îți dorești puțină diversitate în bucătărie? Poate că ar fi timpul să încerci niște rețete noi, iar mâncărurile asiatice sunt absolut delicioase! Așa că îți propunem câteva rețete inedite care îmbină aromele sosurilor asiatice cu legumele pregătite în wok și carnea fragedă de pui.
(P) 5 rețete asiatice pe care le poți încerca acasă
11 decembrie 2019 13:26 Surpriza oferită de Google pentru utilizatorii de Gmail. Ce poți face de acum încolo în mail
Google tocmai a adus o noutate în Gmail care te va ajuta să nu mai pierzi din discuție niciodată un mail.
Surpriza oferită de Google pentru utilizatorii de Gmail. Ce poți face de acum încolo în mail
9 decembrie 2019 17:36 Măsura de securitate pe care Google o va aduce în Maps pentru cei care merg noaptea pe străzi
Google lucrează pentru ca serviciul său de hărți să devină mult mai util.
Măsura de securitate pe care Google o va aduce în Maps pentru cei care merg noaptea pe străzi
6 decembrie 2019 17:59 (P) Ce înseamnă un sistem modern de plată în 2019?
Sistemele standard de plată au funcționat o perioadă îndelungată în domenii ce presupuneau tranzacțiile realizate cu numerar sau prin plata cu cardul. În 2019 însă, nevoile consumatorilor sunt considerabil diferite de cele din trecut. Simpla deținere a sertarelor de bani pentru casa de marcat nu mai este suficientă.
 
(P) Ce înseamnă un sistem modern de plată în 2019?
4 decembrie 2019 21:15 Schimbare dramatică la Google. Ce se întâmplă la conducerea companiei
Google a trecut printr-o serie de schimbări în ultimii ani și chiar a fost restructurată sub forma Alphabet. Acum are loc o nouă schimbare la conducerea companiei, o schimbare pe care nimeni nu o prevăzuse. 
Schimbare dramatică la Google. Ce se întâmplă la conducerea companiei
3 decembrie 2019 22:07 Facebook va inaugura o nouă funcție care îți permite să transferi fotografiile direct în Google Photos 
Compania Facebook a anunțat că va lansa o nouă funcție prin care utilizatorii vor putea transfera fotografii direct în Google Photos. Tool-ul va fi inaugurat mai întâi în Irlanda, urmând să fie disponibil lșa nivel mondial începând cu prima jumătate a anului 2020. 
Facebook va inaugura o nouă funcție care îți permite să transferi fotografiile direct în Google Photos
3 decembrie 2019 21:41 El este omul care a inventat Internetul. Acum lansează un avertisment dur referitor la „distopia digitală” 
Tim Berners-Lee, inventatorul World Wide Web (WWW), a avertizat în privința intrării într-o „distopie digitală”, dacă lumea nu reușește să învingă fenomenele de dezinformare și invadarea intimității utilizatorilor de Internet. 
El este omul care a inventat Internetul. Acum lansează un avertisment dur referitor la bdquo;distopia digitală
2 decembrie 2019 14:41 (P) 7 ierburi și condimente benefice pentru sistemul imunitar
Organismul uman poate fi solicitat din multe puncte de vedere, iar în momentul în care contactează un virus sau este acaparat de o boală, funcțiile sale încep să se diminueze. De aceea, sistemul imunitar are un rol foarte important în organism, acționând ca un scut împotriva oricărui virus sau bacterii care încearcă să ne afecteze.
(P) 7 ierburi și condimente benefice pentru sistemul imunitar
2 decembrie 2019 14:26 (P) Cum faci cizmele din piele mai confortabile: 7 sfaturi de la medici
O pereche de cizme stilate și confortabile e un vis într-unul dintre cele mai provocatoare anotimpuri, iarna. Cizmele ne stau alături în fiecare zi, ne protejează de frig și de suprafețele cu gheață și ne îmbogățesc ținuta cu rafinamentul lor. Mai mult, cu cât te asiguri că accesoriile pe care le porți sunt mai confortabile, cu atât te simți mai bine în ele și vei rezista în compania lor mai mult timp.
(P) Cum faci cizmele din piele mai confortabile: 7 sfaturi de la medici