Stiri Online

11 ianuarie 2021 13:50 (P) 4 modalități prin care poți construi un business în jurul unei imprimante 3D
Tehnologia de imprimare în format tridimensional reprezintă o nouă dimensiune a inovării în afaceri. În prezent, aceasta este una dintre cele mai bune oportunități de care pot profita toți antreprenorii care vor să-și pună pe picioare un business.
(P) 4 modalități prin care poți construi un business în jurul unei imprimante 3D
11 ianuarie 2021 13:46  (P) 10 idei de organizare a unei bucătării mici
Bucătăria este spațiul cel mai important al casei din mai multe motive, cel mai important fiind acela că aici petrecem timp cu cei dragi. Fie și numai din acest motiv bucătăria trebuie amenajată în așa fel încât să se potrivească destinației acestei încăperi, dar și timpului de calitate pe care dorim să-l petrecem cu restul familiei.
(P) 10 idei de organizare a unei bucătării mici
10 ianuarie 2021 18:50 Ce aplicații să încerci dacă nu mai vrei să folosești WhatsApp. Două alternative chiar mai bune
WhatsApp trece prin schimbări importante și poate ai dori să nu mai folosești aplicația de mesagerie. Mai jos ai două alternative.
Ce aplicații să încerci dacă nu mai vrei să folosești WhatsApp. Două alternative chiar mai bune
10 ianuarie 2021 18:44 Cel mai mare upgrade al Internetului din ultimele decenii. Ce se va întâmpla cu rețeaua ta
Internetul a evoluat constant de la apariția sa și acum ne ajută să ne jucăm, să ne informăm și să lucrăm, iar acesta va deveni și mai bun în curând.
Cel mai mare upgrade al Internetului din ultimele decenii. Ce se va întâmpla cu rețeaua ta
9 ianuarie 2021 22:08 Reacția surprinzătoare a lui Elon Musk când a aflat că este cel mai bogat om din lume. Ce a transmis miliardarul 
Pentru mult timp, Jeff Bezos, fondatorul și CEO-ul Amazon, a fost cea mai bogată persoană din lume, însă recent acesta a fost detronat de Elon Musk, antreprenorul din spatele Tesla și SpaceX.
Reacția surprinzătoare a lui Elon Musk când a aflat că este cel mai bogat om din lume. Ce a transmis miliardarul
9 ianuarie 2021 22:02 Schimbare importantă la WhatsApp. Utilizatorii ar putea pierde accesul la aplicație începând din februarie
WhatsApp este o aplicație de mesagerie gratuită și oricine are un smartphone o poate folosi, însă mulți utilizatori ar putea pierde accesul în curând.
Schimbare importantă la WhatsApp. Utilizatorii ar putea pierde accesul la aplicație începând din februarie
6 ianuarie 2021 19:37 Noi măsuri anunțate de Facebook împotriva dezinformării despre COVID-19
Utilizatorii Facebook vor primi notificări speciale, care să-i avertizeze dacă articolele pe le-au distribuit conțin informații false despre pandemie.
Noi măsuri anunțate de Facebook împotriva dezinformării despre COVID-19
5 ianuarie 2021 19:23 Cum vei putea să vezi clipuri de pe Instagram și TikTok, fără să intri în aplicație
Google testează o nouă funcționalitate pentru afișarea rezultatelor video, integrând și clipuri din social media, mai precis din TikTok și Instagram. 
Cum vei putea să vezi clipuri de pe Instagram și TikTok, fără să intri în aplicație
30 decembrie 2020 21:46 „Pietrele vii” din România, cunoscute în toată lumea. Misterele stâncilor care cresc și își schimbă forma continuu
Un mic oraș din România, Costești, este renumit la nivel mondial pentru manifestările geologice ciudate – un conglomerat de „pietre vii” cunoscute sub numele de trovanți care au alimentat de-a lungul timpului multe teorii referitoare la felul în care se mișcă și își schimbă forma. 
bdquo;Pietrele vii  din România, cunoscute în toată lumea. Misterele stâncilor care cresc și își schimbă forma continuu
30 decembrie 2020 21:42 De ce capacele pixurilor au găuri în partea superioară. Motivul inedit la care nu te-ai fi gândit
Uneori, știința ne pune față în față cu dileme existențiale, precum originea universului sau a speciei umane. Alteori, situații și întrebări aparent banale ne fac să ne dăm seama de adevărata valoare a tehnologiei. 
De ce capacele pixurilor au găuri în partea superioară. Motivul inedit la care nu te-ai fi gândit
28 decembrie 2020 17:11 WhatsApp ar putea concura cu Zoom! O nouă funcție va fi disponibilă în curând
Facebook lansează opțiunea de apeluri audio și video pentru versiunea desktop a aplicației WhatsApp. 
WhatsApp ar putea concura cu Zoom! O nouă funcție va fi disponibilă în curând
23 decembrie 2020 15:14 (P) 7 cărți de scriitori români pe care merită să le citești
Proza autohtonă conține pe lângă capodoperele clasicului geniu românesc și autori contemporani, de o ingeniozitate aparte.
(P) 7 cărți de scriitori români pe care merită să le citești
23 decembrie 2020 15:05 (P) O firmă de servicii funerare vă spune tot ce trebuie să știți despre ajutorul de înmormântare!
Nimeni nu își dorește să participe vreodată la o înmormântare, dar acest lucru este inevitabil. Din păcate, orice persoană poate ajunge să conducă pe ultimul drum un membru al familiei sau un prieten apropiat. De aceea, este important să știți câteva detalii despre înmormântări.
(P) O firmă de servicii funerare vă spune tot ce trebuie să știți despre ajutorul de înmormântare!
22 decembrie 2020 22:39 Întreaga lume, victima unui atac cibernetic generalizat. Semnalul de alarmă tras de președintele Microsoft 
Lumea se confruntă cu un atac cibernetic generalizat, „remarcabil în materie de impact și gradul de rafinare al metodelor”, avertizează președintele Microsoft, Brad Smith.
Întreaga lume, victima unui atac cibernetic generalizat. Semnalul de alarmă tras de președintele Microsoft
21 decembrie 2020 11:43 (P) Păreri PEFOC - caracteristicile și beneficiile încălzirii pe peleți 
În momentul alegerii soluției de încălzire, primele lucruri pe care le căutăm sunt: confortul termic superior, siguranța locuinței și a familiei, designul care să întregească și să scoată în evidență sufletul căminului, dar și un raport cât mai corect din punct de vedere calitate/preț. Cel puțin în teorie, această căutare pare simplă, dar pe parcurs, ne vom da seama că este dificil să găsim singuri varianta care să ne satisfacă pe deplin, toate dorințele și nevoile. 
(P) Păreri PEFOC - caracteristicile și beneficiile încălzirii pe peleți
Modifică Setările