Stiri Online

1 martie 2021 16:04   (P) Living open space - cum aranjezi piesele de mobilier pentru un spaţiu aerisit
Conceptul de open space îți oferă mai multă flexibilitate, senzația de libertate și te poate face să fii mai creativ. De cele mai multe ori, acest concept este prima opțiune de luat în calcul, atunci când vrei să te bucuri de mai mult spațiu în locuință. 

 

(P) Living open space - cum aranjezi piesele de mobilier pentru un spaţiu aerisit
27 februarie 2021 21:35 Isteria online a momentului. Ce este aplicația exclusivistă Clubhouse și cum să obții o invitație 
Aplicația pe care o folosesc chiar și cei mai bogați oameni din lume este „compusă” din conferințe, apeluri audio și facilități radio. 
Isteria online a momentului. Ce este aplicația exclusivistă Clubhouse și cum să obții o invitație
25 februarie 2021 22:13 Marile companii de tehnologie ca Google sau Facebook vor plăti pentru a afișa știri. Țara care stabilește un precedent istoric
Legea australiană obligă companiile precum Google și Facebook să plătească pentru știrile pe care le folosesc este gata să fie promulgată. Parlamentul australian a adoptat amendamentele finale la Codul de negociere al știrilor și, potrivit AP, acestea au fost modificări convenite de trezorierul țării Josh Frydenberg și de CEO-ul Facebook, Mark Zuckerberg.
Marile companii de tehnologie ca Google sau Facebook vor plăti pentru a afișa știri. Țara care stabilește un precedent istoric
24 februarie 2021 14:31 (P) Obține la costuri mici, atmosfera idilică a șemineului pe lemne direct la tine în apartament!
Dacă îți dorești alternativa mult mai accesibilă la un șemineu clasic pe lemne, din motive de costuri sau de spațiu, ori de preferințe, PEFOC îți propune gama de seminee electrice moderne
(P) Obține la costuri mici, atmosfera idilică a șemineului pe lemne direct la tine în apartament!
24 februarie 2021 14:04 (P) Păreri Pefoc - impactul pozitiv al șemineelor în amenajarea cu stil a locuinței tale!

De la prietenii noștri sibieni de la PEFOC, firmă specializată cu peste 20 de ani de experiență dovedită în comercializarea și montajul profesional de soluții de încălzire alternativă, vom afla astăzi, care sunt ultimele tendințe din domeniul termicelor pentru încălzirea eficientă, dar și cu stil a locuinței sau al spațiului comercial pe care îl deținem. 

(P) Păreri Pefoc - impactul pozitiv al șemineelor în amenajarea cu stil a locuinței tale!
23 februarie 2021 21:32 Ce se întâmplă dacă nu ești de acord cu noua politică de confidențialitate a WhatsApp. Explicația companiei
În luna ianuarie, WhatsApp a stârnit valuri de revoltă după ce a anunțat că își va constrânge utilizatorii să fie de acord cu noi termeni și condiții de confidențialitate. Asta pentru că oamenii au crezut că Facebook, compania mamă, va avea acces la discuțiile lor private. 
Ce se întâmplă dacă nu ești de acord cu noua politică de confidențialitate a WhatsApp. Explicația companiei
22 februarie 2021 20:56 YouTube, în concurență directă cu TikTok. Platforma lansează o funcție numită Shorts
Succesul TikTok îi „inspiră” pe mulți dintre giganții tech, iar YouTube nu face excepție. 
YouTube, în concurență directă cu TikTok. Platforma lansează o funcție numită Shorts
21 februarie 2021 22:02 Instagram aduce o nouă funcție, de mare ajutor în timpul pandemiei
Dezvoltatorii aplicației Instagram îmbunătățesc aplicația prin actualizări și prin implementarea de noi funcții, iar acum lucrează la ceva de care vor fi interesați cei care fac clipuri live.
Instagram aduce o nouă funcție, de mare ajutor în timpul pandemiei
21 februarie 2021 21:53 Ce se întâmplă, de fapt, când ținem cură de slăbire. Afirmația surprinzătoare a cercetătorilor
Când vine vorba de diete, studiile arată că rezultatul pe termen lung nu este neapărat cel pe care ni-l dorim. 
Ce se întâmplă, de fapt, când ținem cură de slăbire. Afirmația surprinzătoare a cercetătorilor
19 februarie 2021 19:18 (P) Inovație în creditare. Credius lansează prima tehnologie de creditare care utilizează inteligența artificială
Credius lansează prima tehnologie de creditare, prin utilizarea inteligenței artificiale. Creditul este acordat fără niciun fel de interacțiune umană, iar datorită automatizării totale, livrarea banilor către client se poate face într-un timp record, de doar 5 minute.
(P) Inovație în creditare. Credius lansează prima tehnologie de creditare care utilizează inteligența artificială
17 februarie 2021 15:09 (P) 4 avantaje oferite de purificatoarele de aer SMART
Dacă te-ai hotărât să îți achiziționezi un purificator de aer, probabil ai început demersurile unei cercetări pe piața aparatelor de purificare a aerului și ai sesizat că există modele cu funcție SMART care adaugă un plus de valoare oglindit și în prețul de achiziție. înainte de a cumpăra un purificator SMART, este indicat să știi cu exactitate ce presupune aceasta funcție și în ce măsură te poate ajuta adaptat la stilul tău de viață.
(P) 4 avantaje oferite de purificatoarele de aer SMART
16 februarie 2021 17:52 (P) Cum să îmbunătățești experiența cumpărătorilor într-un magazin online
Cumpărăturile online au devenit una dintre cele mai accesibile și rapide tendințe din lume. Din ce în ce mai mulți oameni încep să aprecieze confortul de a comanda online orice, de la haine până la alimente.
(P) Cum să îmbunătățești experiența cumpărătorilor într-un magazin online
15 februarie 2021 22:03 O nouă amenințare pentru Facebook. Rețeaua socială a momentului de la care se inspiră chiar și Zuckerberg
Nu este un secret faptul că Facebook aduce funcționalități noi utilizatorilor săi pe care le oferă și alte aplicații sau produse, iar acum „împrumută” de la cea mai populară rețea socială a momentului.
O nouă amenințare pentru Facebook. Rețeaua socială a momentului de la care se inspiră chiar și Zuckerberg
12 februarie 2021 13:26 (P) 5 situații de care să te ferești când cumperi materiale de construcții online
La orice proiect de construcții de care ești responsabil, trebuie să te asiguri că materialele folosite sunt de cea mai bună calitate. Din fericire, în ziua de azi nu trebuie să pierzi timp prin oraș, deoarece există magazine online de materiale de construcții unde găsești o gamă diversă de produse la prețuri accesibile și care îți vor fi livrate direct pe șantier. Însă sunt câteva greșeli pe care este bine să le eviți atunci când cumperi materiale de construcții online.
(P) 5 situații de care să te ferești când cumperi materiale de construcții online
9 februarie 2021 23:13 Testul simplu prin care îți poți da seama dacă ai un cățel genial
Oricine a avut vreodată un cățel știe că aceștia au o capacitate mare de a învăța înțelesul cuvintelor. Acum, un studiu publicat în revista „Nature” arată că aceste animale sunt chiar mai inteligente decât credeam. 
Testul simplu prin care îți poți da seama dacă ai un cățel genial
Modifică Setările