Stiri Online

Micile companii și flexibilitatea: cum să profiți de avantajele pe care ți le oferă un IMM
16 decembrie 2020 19:59 Un alt tip de mască. Cum poți să arăți ca o persoană complet diferită, în doar câteva secunde
Nu este o mască ce te va proteja de coronavirus, însă este una care te va ajuta să te „camuflezi” de camerele de luat vederi din orașe, de exemplu. Iar asta pentru că această mască este o față hiper-realistă ce redă trăsăturile unei persoane în trei dimensiuni.
Un alt tip de mască. Cum poți să arăți ca o persoană complet diferită, în doar câteva secunde
16 decembrie 2020 19:54 WhatsApp nu va mai funcționa din 2021 pe unele modele de iOS și Android. Ce utilizatori sunt vizați
Anul acesta se apropie de final, iar WhatsApp nu va mai oferi suport pentru anumite telefoane. Drept urmare, aplicația deținută de Facebook nu va mai funcționa pe aceste modele.
WhatsApp nu va mai funcționa din 2021 pe unele modele de iOS și Android. Ce utilizatori sunt vizați
16 decembrie 2020 16:14 (P) Destinații turistice pentru lecția de istorie
Vrei să organizezi o excursie cu copiii sau cauți o ofertă de vacanță în familie, să vă relaxați cu toții după un an dificil?
(P) Destinații turistice pentru lecția de istorie
14 decembrie 2020 21:38 Săpau pământul în grădină, când au făcut o descoperire uluitoare. Nu le-a venit să creadă ce au găsit chiar în spatele casei 
O familie făcea curățenie în grădină, în momentul în care unul dintre membri a descoperit sub pământ ceva care i-a șocat. 
Săpau pământul în grădină, când au făcut o descoperire uluitoare. Nu le-a venit să creadă ce au găsit chiar în spatele casei
14 decembrie 2020 16:45 (P) Managementul banilor pentru tinerii sub 30 de ani: 9 greșeli de evitat lună de lună
Majoritatea tinerilor ajung la maturitate cu foarte puține cunoștințe financiare, iar capcanele din lumea banilor îi așteaptă la tot pasul.
(P) Managementul banilor pentru tinerii sub 30 de ani: 9 greșeli de evitat lună de lună
14 decembrie 2020 11:54 (P) Cum funcționează tehnologia Cloud pe servere VPS și cine are nevoie de această soluție?
Dacă deții un site web de ceva timp, probabil traficul pe acesta a început să fie din ce în ce mai mare. Deși te-ai putut descurca până în prezent cu un pachet de găzduire partajată, mai mult că sigur te gândești să treci pe un plan de hosting avansat.
(P) Cum funcționează tehnologia Cloud pe servere VPS și cine are nevoie de această soluție?
12 decembrie 2020 23:35 Lovitură pentru Facebook. Ce s-ar putea întâmpla cu gigantul social media 
Facebook se află într-o situație delicată, iar Mark Zuckerberg s-ar putea vedea forțat să vândă WhatsApp și Instagram. De ce se întâmplă asta? Pentru că gigantul social media este dat în judecată de către Comisia Federală pentru Comerț din SUA. 
Lovitură pentru Facebook. Ce s-ar putea întâmpla cu gigantul social media
10 decembrie 2020 20:47 Google a lansat o aplicație inedită care poate fi controlată cu privirea
Google inovează din nou și lansează o aplicație prin care oamenii pot să-și folosească doar ochii pentru a selecta diverse bucăți de conținut de pe ecranul telefonului și a trimite mesaje astfel. 
Google a lansat o aplicație inedită care poate fi controlată cu privirea
10 decembrie 2020 14:01 (P) Termoșemineul - combinația perfectă dintre design și funcționalitate
În acest articol, profesioniștii sibieni de la PEFOC, brand specializat în comercializarea și montajul profesional al soluțiilor alternative de încălzire, vă prezintă gama de șeminee tip centrală, ideale pentru cei care caută combinația perfectă dintre design și funcționalitate.
(P) Termoșemineul - combinația perfectă dintre design și funcționalitate
9 decembrie 2020 19:02 Google Stadia s-a lansat oficial și în România. Cum să te joci cele mai tari titluri pe telefon sau laptop
Google Stadia este serviciul de cloud gaming al gigantului american, iar acum se extinde pe încă opt piețe, inclusiv în România.
Google Stadia s-a lansat oficial și în România. Cum să te joci cele mai tari titluri pe telefon sau laptop
9 decembrie 2020 17:01 (P) 6 motive pentru care merită să te apuci de sport
Faptul că activitatea fizică ne poate îmbunătăți sănătatea și starea de spirit este un lucru știut. Cu toate acestea, există persoane care nu cunosc toate beneficiile unei vieți active, de aceea amână momentul în care se apucă de sport.
(P) 6 motive pentru care merită să te apuci de sport
9 decembrie 2020 16:51 (P) Copywritingul – „regele” serviciilor SEO?
Când vorbim despre marketing online și servicii SEO, ne referim la o paletă largă de activități conexe și, prin urmare, la o întreagă serie de specializări pe care le au oamenii dintr-o astfel de agenție. Aceste specializări, deși diferă între ele ca background profesional, ca formare sau ca predilecție, necesitând diverse skill-uri și informații, contribuie la bunul mers al agenției și la atingerea obiectivelor finale.
(P) Copywritingul ndash; bdquo;regele  serviciilor SEO?
9 decembrie 2020 13:24 (P) Care este bugetul minim pentru a lansa un magazin online în 2021
Anul 2020 este unul fabulos pentru comerțul electronic din România, contextul special fiind cel care a accelerat creșterile vânzărilor din magazinele online. 
(P) Care este bugetul minim pentru a lansa un magazin online în 2021
9 decembrie 2020 10:58 (P) Cum te ajută tehnologia să te relaxezi - fotoliile de masaj Masatto, puse sub lupă

Guvernați de noutate, pasionați de gadget-uri și de nou, de tehnologia ce poate fi pusă în slujba noastră, este momentul să descoperim cum aceste plăceri ale vieții pot fi de mare folos și în ceea ce privește relaxarea. Vorbim despre fotoliile de masaj și de un titan al acestui domeniu, Masatto. Numele este deja unul cunoscut, mai ales pentru cei care au încercat astfel de fotolii.

(P) Cum te ajută tehnologia să te relaxezi - fotoliile de masaj Masatto, puse sub lupă
Modifică Setările