Cei de la Android Police dezvaluie ca Facebook testeaza o noua aplicatie pentru convorbiri care foloseste sistemul caller ID, oferind informatii despre cel care suna cu ajutorul contului acestuia de Facebook.

Imaginea a aparut fara ca cei de la Facebook sa-si doreasca si a fost publicata de Android Police. Facebook are in acest moment 11 aplicatii care pot fi folosite pentru a accesa diferite parti ale site-ului.

Facebook construieste gradat aplicatii care au o functionalitate pentru telefoane. Facebook Messenger si WhatsApp sunt extrem de populare, iar acum Facebook inlocuieste dialer-ul cu propria versiune si cu datele de pe reteaua de socializare pentru a oferi o experienta mai buna.

CEO-ul Facebook, Mark Zuckerberg, a vorbit in multe randuri despre dorinta de a produce un telefon care sa fie legat de Facebook, iar compania a lucrat pentru a-si introduce produsele in telefoane. Exemplul cel mai notabil este HTC First, acesta fiind insa un esec in ceea ce priveste vanzarile. Iata ce spunea Zuckerberg la inceputul anului despre esecul in a produce un telefon.

"Este ceva care e cu siguranta stresant. Poate ca am putea sa ajutam oamenii mai mult sau sa oferim un serviciu care este mai bun daca am avea mai multe parteneriate cu sistemele de operare pe care le foloseam pentru a construi lucrurile noastre. Dar nu e ceva care sa ma puna pe ganduri in acest moment" spunea Zuckerberg.