Danielle Bernstein, bloggerul de fashion din spatele site-ului We Wore What, le-a spus celor de la Harper's Bazaar ca poate castiga si 15.000 de dolari dintr-o singura postare pe Instagram!

Cum? Banii vin de la branduri care vor ca produsele lor sa fie vazute de cei 1 milion de oameni care o urmaresc pe Bernstein pe aplicatie.

La fel ca alti bloggeri de fashion, postarile lui Bernstein par sa fie poze normale cu tinutele ei zilnice alaturi de informatii despre locul de unde pot fi cumparate hainele si accesorile pe care le poarta.

Ceea ce probabil multi dintre cei care o urmaresc pe Instagram nu stiau este ca majoritatea acestor postari sunt rezultatul negocierilor cu branduri de fashion & lifestyle care pot sa o roage sa nu includa produsele competitorilor in aceeasi poza sau chiar in orice alta postare de pe Instagram in acea saptamana.

Iar pentru acest lucru platesc bani grei. Conform Harper's Bazaar, brandurile platesc si 1 milion de dolari anual pentru postari pe Instagram. Suma platita este direct legata de numarul de persoane care urmaresc persoana care le promoveaza produsele.

Danielle Bernstein se poate lauda acum cu sume si mai mari castigate - asta pentru ca ea incasa 15.000 de dolari inainte sa atinga 1 milion de followeri, reusind acest lucru de la publicarea articolului pe Harper's Bazaar.

"In medie, daca ai sute de mii de followeri poti sa castigi intre 500 si 5.000 de dolari pe fiecare postare, dar daca esti pe drumul spre 6 milioane de followeri, poti primi intre 20.000 de dolari si 100.000 pentru o postare!" spun cei de la Harper's Bazaar.

Desi Bernstein nu a vrut sa spuna exact cati bani castiga din blogging si postari sponsorizate pe Instagram, a admis ca "este mai mult decat mi-as fi putut vreodata imagina ca voi castiga la 22 de ani. Ma intretin singura si suma castigata e pe la mijloc cu 6 cifre. Pun deoparte; investesc; incerc sa fiu inteligenta si sa invat pe parcurs".

 

 

black leather bae | @thekooplesofficial and @bumbleandbumble hair by Zoe and @rpzlrpzl

A photo posted by by Danielle (@weworewhat) on

 

 

 

Sursa foto: Instagram We Wore What