Pe Hacker News cineva a postat un link care spune: "Primul site al lui Mark Zuckerberg este in continuare pe Angelfire". Cei care dau click pe URL, http://www.angelfire.com/ny/mez51/, sunt trimisi intr-o pagina cu aspect precum cele de pe vremuri, unde ii intampina un gif animat cu un ochi de dinozaur. 

In partea de sus a paginii scrie: "Hello and welcome to my page! The only site where a yellow eye blinks at you." ("Salut si bine ai venit pe pagina mea. Singurul site pe care un ochi galben clipeste la tine").

Pagina s-ar putea sa fie reala, insa se poate foarte bine ca toata aceasta poveste sa fie o farsa bine pusa la punct, care sa il faca de ras pe Zuckerberg ce ar parea, potrivit site-ului, mare fan Eminem. De altfel, in pagina in care vorbeste despre el, Zuckerberg spune ca ar fi Slim Shady, o gluma la moda in vremea aceea.

Cei de la Motherboard au incercat sa recupereze parola paginii, iar mailul la care a fost trimisa parola este ar fi al lui Dr. Edward Zuckerberg, nimeni altul decat tatal fondatorului Facebook. 

Si in codul sursa al paginii arata ca autorul ar fi Mark Zuckerberg, iar o cautare prin Wayback Machine confirma faptul ca pagina a fost creata in 1999, anul in care fondatorul Facebook avea 15 ani.