Bitdefender Adware Removal Tool este un software care promite sa iti faca munca la calculator mai placuta si mai linistita. Softul se ocupa de eliminarea aplicatiilor care livreaza reclame agresive precum Genieo, ce altereaza rezultatele cautarilor, servesc reclame si monitorizeaza site-urile vizitate de utilizatori.    

Bitdefender Internet Security se downloadeaza gratuit de la Yoda.ro in zilele de 21, 22 si 23 mai, intre orele 15:00 si 16:00

LINK DE DOWNLOAD

Acest soft scaneaza sistemul si identifica programele care iti livreaza reclame agresive, apoi te intreaba daca vrei sa le dezinstalezi. Bitdefender Adware Removal Tool curata complet calculatorul de softurile respective si aduce setarile browserului asa cum erau inainte sa ai probleme.

’’O serie de utilizatori de Mac s-au plans de problemele generate de astfel de aplicatii. Bitdefender Adware Removal Tool este creat sa elimine aceste probleme simplu si eficient. Chiar daca respectivele aplicatii nu prezinta un pericol imediat pentru sistem sau datele utilizatorului, ele pot fi o sursa nesfarsita de exasperare’’, a explicat Catalin Cosoi, Chief Security Strategist, Bitdefender. 

Tehnic, softul de tip adware agresiv nu este un virus, dar se poate propaga adesea prin aplicatii de instalare false sau codec-uri. Bitdefender Adware Removal Tool recunoaste si elimina deocamdata doar Genieo, care apare adesea sub forma unui software de dezinstalare, despre care utilizatorii se plang ca nu functioneaza pentru scopul declarat sau altereaza sistemul.