Adele a reusit sa bata un record impresionant - clipul melodiei sale, Hello, a devenit cel mai rapid care ajunge la 1 miliard de vizualizari pe YouTube. Compania detinuta de Google a anuntat pe 21 ianuarie ca "Hello" a atins acest prag in doar 87 de zile, depasind recordul lui Psy care a avut nevoie de 158 de zile pentru a depasi 1 miliard de vizualizari pe YouTube cu "Gangnam Style".

"Daca este cineva care merita, este Adele si acest cantec" a spus Susanne Daniels, head of original programming la YouTube.

Alte clipuri care se afla in "clubul miliardarilor" (au depasit 1 miliard de vizualizari pe YouTube) sunt: Maroon 5 - "Sugar," Major Lazer - "Lean On," OneRepublic - "Counting Stars," LMFAO "Party Rock" si Sia "Chandelier." Mai sunt alte cateva clipuri aproape de a depasi 1 miliard de vizualizari sunt Shakira "Waka Waka," Ed Sheeran "Thinking Out Loud" si Ellie Goulding "Love Me Like You Do."

YouTube spune ca realizarea este in continuare rara insa clipuri mai noi precum "Roar" a lui Katy Perry sau "Blank Space" a lui Taylow Swift au ajuns la aceasta cota intr-un ritm mai rapid decat "Baby" a lui Justin Bieber sau "Love the Way you lie" a lui Eminem cu Rihanna.