BestCommunicationsDegrees.com a realizat un infografic al celor mai importante momente in care Internetul a fost personajul principal in ultimii 12 ani.

In ultimul deceniu, numarul utilizatorilor de Internet a crescut cu 566.4%, pana la o cifra de 2.4 miliarde, au aparut Anonymous, celebra grupare a hackerilor, si Wikileaks, site-ul care a reusit sa ofere lumii peste 250.000 de documente clasificate.

Internetul a stat insa si la baza Primaverii Arabe, prin intermediul retelelor Facebook si Twitter utilizatorii reusind sa se organizeze si sa posteze imagini pentru presa occidentala.

Youtube a insemnat o crestere de pana la 800 de milioane de utilizatori unici pe luna si 1 trilion de vizualizari, asta echivaland cu 72 de ore de video update in fiecare minut.

Si sistemul educational a avut de castigat de pe urma revolutiei internetului. Cel putin 6.7 milioane de oameni au urmat macar un curs online, iar 77% dintre studenti sustin ca un curs online este similar cu un curs real, intr-o sala de studiu.