Samsung Galaxy Note 5 ar trebui sa isi faca intrarea in scena luna viitoare, insa astazi apare confirmarea faptului ca va fi un telefon cu adevarat special. Compania din Coreea de Sud trage tare in razboiul cu Apple, iar zvonurile aparute acum pe piata lasa impresia ca Note 5 are toate atributele necesare unui telefon de inalta clasa.

Smartphone-ul ar urma sa aiba 4 GB de RAM LPDDR4, pe un cip Exynos 7422 cu procesor octa-core pe 64 de biti. Bariera de 4 GB de RAM a fost deja trecuta de cateva dispozitive intre care OnePlus 2, astfel ca era de asteptat ca cei de la Samsung sa faca pasul. Informatia privind cei 4 GB de RAM vine pe sursa SamMobile.

Note 5 va avea un ecran Super AMOLED Quad HD de 5,7 inch. 

Pana acum, telefoanele Galaxy Note se lansau in timpul targului de tehnologie IFA Berlin, care are loc la inceputul lui septembrie. Anul acesta, insa, s-ar parea ca sud-coreenii isi doresc sa il prezinte pe Note 5 mai repede, pentru ca in septembrie are loc si lansarea urmatoarelor iPhone-uri. Ei nu-si doresc ca telefoanele Apple sa ia din stralucirea smartphone-ului Note 5, spun surse din industrie.