Pe platforma TikTok utilizatorii pot încărca clipuri video de până la 60 de secunde, însă asta se va schimba pe viitor. Utilizatorii vor putea încărca video-uri mai lungi, de până la 3 minute, începând cu trimestrul al doilea al anului.

Creatorii de conținut de pe TikTok au avut discuții cu cei din conducerea platformei pentru a crește durata unui clip video deoarece astfel ar putea să facă clipuri și mai interesante, fără a fi nevoiți să mai insereze mesajul „like și follow pentru partea a doua”. Funcționalitatea a fost testată deja de către unii utilizatori și este de așteptat ca aceasta să fie implementată la nivel general în următoarea perioadă.

Introducerea videoclipurilor mai lungi înseamnă că utilizatorul final va petrece de până la trei ori mai mult în aplicație, urmărind videoclipuri, ceea ce este bine pentru platformă deoarece obiectivul final pentru TikTok este menținerea utilizatorilor cât mai mult timp în fața ecranelor.

Rămâne de văzut ce fel de efect va avea această schimbare asupra creatorilor de conținut, dar și asupra utilizatorilor platfomei.

__________________________________________________________________________________________________

Urmăriți emisiunile preferate pe protvplus.ro: