Incepand de luni, unii dintre cei care folosesc Graph Search pot gasi mesaje sau comentarii pe anumite subiecte care ii intereseaza.

Spre exemplu, fanii serialului Breaking Bad pot cauta tot ce au scris prietenii lor despre acest subiect. E de ajuns sa scrie in bara de cautare: “mesaje despre Breaking Bad” (posts about Breaking Bad).

De asemenea, daca vor sa gaseasca mesaje scrise intr-o anumita perioada sau dintr-o anumita locatie, acest lucru va fi de acum foarte simplu: trebuie sa scrie “mesaje ale prietenilor mei din ultima luna”.

Si mesajele la care au comentat pot fi gasite usor de acum inainte.

In acest mod, Facebook incearca sa imbunatateasca conversatiile in timp real, un domeniu in care competitia cu rivalul Twitter este foarte stransa.

Evenimente importante, precum gala Premiilor Emmy, sunt subiecte interesante de discutie pentru utilizatori, iar Facebook incearca sa stimuleze aceste dezbateri in timp real, pe reteaua de socializare.

Deocamdata, modificarea Graph Search nu este disponibila pentru toti utilizatorii, scrie stirileprotv.ro citand Mashable.

Incepand de luni, sistemul este testat pe un grup mic de membri, insa va fi extins curand la toti utilizatorii.

Evident, sistemul permite gasirea mesajelor si comentariile postate public, nu si a celor private sau destinate doar anumitor prieteni.