Gigantul Seagate a lansat la CES 2015 noile sale accesorii de stocare portabile. Vorbim de doua game, Seagate Seven si Seagate Wireless.

Celor care au adunat un teanc de hard diskuri externe, compania le recomanda Seven, un dispozitiv de stocare de 7mm intr-o carcasa din otel. Seagate spune ca acesta este cel mai subtire hard disk portabil din lume.

Jucaria cantareste doar 90 de grame si are USB 3.0. Varianta cu 500GB vine cu un cablu USB pe care il numeste "premium". Gadgetul poate fi precomandat la pretul de 100 de dolari.

Compania a prezentat la CES 2015 si Seagate Wireless. Incarca-ti fisierele pe cei 500 de GB de spatiu si isi va folosi propriul sau semnal Wi-Fi pentru a le permite gadgeturilor din apropiere sa acceseze datele stocale. Compania a declarat ca noul produs are o autonomie de 6 ore, si ca poate oferi simultan date spre 3 device-uri cu ajutorul aplicatiei Seagate Media pentru iOS, Android si Windows.

Spre deosebire de Seven, Wireless are USB 2.0. Produsul vine in mai multe culori si poate fi precomandat la 130 de dolari. Livrarile se fac de la inceputul lui februarie.