Conform acestui studiu, adolescentii rebeli, precum cei care consuma droguri, spre exemplu, care au un IQ ridicat, sunt viitorii milionari ai lumii. 

Istoria ne confirma ca multi oameni de succes, ca Bill Gates si Mark Zuckerberg , care au renuntat la cursurile Universitatii Harvard, si-au asumat riscuri enorme si au castigat. 

Fondatorul Microsoft si filantropul Bill Gates era considerat un "baiat rau” in tinerete, atunci cand a ales sa renunte la facultate. Acelasi lucru se spunea si despre fondatorul Facebook, Mark Zuckerberg, care, de asemenea, a renuntat la cursuri pentru a se concentra asupra site-ului sau, scrie Daily Mail, citat de stirileprotv.ro

Studiul delimiteaza doua categorii de antreprenori: cei care incoporati intr-o firma si care se integreaza in ea si cei care nu se integreaza si si-au pornit propriile afaceri. Din cei aproape 13 000 de subiecti, cei care sunt pe picioarele lor au venituri mai mari cu 48% mai mari decat ceilalti, care sunt angajati. 

Conform studiului, antreprenorii de succes au o educatie de top, vin din familii cu doi parinti, care au statut financiar bun, au rezultate bune la testele de aptitudini, au stima de sine, sunt agresivi si isi asuma riscuri. 

In mod traditional, psihologii catalogau asumarea riscurilor ca fiind un comportament anormal, asociat cu consumul de droguri si depresia. Acum, expertii au descoperit ca impulsivitatea si constientizarea riscului ii ajuta pe antreprenori sa vada oportunitatile mai bine atunci cand sunt stresati. 

Doar 28% din cei 13 000 de oameni intervievati sunt femei.