De la o noua modalitate de a filma o nunta, pana la cel mai mic vehicul electric din lume, organizatorii le promit vizitatorilor ca au ce vedea, anunta stirileprotv.ro.

Pentru cine nu-si permite o masina electrica si nu vrea sa-si sifoneze costumul pe bicicleta sau scuter, iata un nou mijloc de transport. AirWheel consta intr-o roata echipata cu un motor electric, pe care utilizatorul o manevreaza exclusiv mutandu-si greutatea corpului si ajustand pozitia gambelor. Evident, e nevoie de putin exercitiu si de un echilibru foarte bun.

Scott Young, reprezentant companie: ''Poate sa mearga cu 25 de kilometri pe ora. Se incarca in 45 de minute si e portabila''.

Cantareste 10 kilograme, asa ca, odata ajunsi la birou, o luati de maner si o puteti rezema de un perete, rezolvand problema locului de parcare. Costa 490 de lire sterline si e deja la vanzare in Marea Britanie.

Daniela Carr, reprezentant companie: ''Peste cativa ani vom avea toti senzori 3D pe telefoane''.

Asa ca selfie-ul va capata si el o a treia dimensiune. Sistemul Shapify este primul capabil sa faca un selfie 3D. Utilizatorul este mai intai scanat din diverse unghiuri, cu ajutorul unui sistem de senzori de miscare Microsoft Kinect. Apoi, informatia este transmisa unei imprimante 3D, care produce o replica la scara mica a subiectului fotografiat. Pentru 48 de lire, cei care au trecut pe la standul companiei au plecat acasa cu un selfie 3D de 9 centimetri.

Pentru 1.099 de euro, la targul de la Birmingham se poate cumpara o drona in stare sa filmeze HD si sa faca fotografii de 14 megapixeli. Phantom 2 Vision+ este dotat cu GPS si are un sistem de pilot automat, ceea ce inseamna ca utilizatorul de la sol nu-si mai bate capul cu pozitia, concentrandu-se pe ceea ce filmeaza.

Stephen Graves, analist: ''Acum oricine poate face filmari din aer, cum faceau pana acum doar Steven Spielberg, Martin Scorsese si alti regizori de la Hollywood. Daca vrei, poti avea imagini de acest gen in filmul de la nunta''.

Mare interes au starnit si acesti robotei simpatici, controlati prin gesturi si capabili sa transporte obiecte mici. De exemplu, va poate aduce telecomanda cand va e lene sa va duceti dupa ea.