Un sofer de taxi, Shahaldev Sahu, a depus eforturi mari pentru a gasi un pasager care si-a uitat laptopul si smartphone-ul de ultima generatie in masina, cu toate ca acest lucru a insemna pierderea unor anumite comenzi la ora de varf, scriu cei de la Times of India.

Atunci cand a realizat ca Vikas Lokhande si-a uitat geanta in masina, Sahu, cel care se deplasase la cativa kilometri distanta, s-a intors si s-a dus la complexul de apartament unde il lasase pe client. Sahu s-a dus la gardianul complexului si l-a rugat sa-l ajute sa-l gaseasca pe Lokhande.

Gardianul l-a sunat in camera pe Lokhande dar a intrebat din greseala daca a uitat geanta intr-o masina, lucru pe care familia lui Lokhande l-a negat. Sahu a fost nevoit sa plece de la acest loc nu inainte de a-i lasa datele de contact gardianului.

Cand Vikas Lokhande a realizat ca geanta lui lipsea a alertat politia iar acestia au urmarit camerele CCTV de la poarta complexului. Taxi-ul a fost gasit cu ajutorul numarului de inmatriculare iar patronul companiei a fost solicitat. Acesta a spus ca masina este condusa de 2 persoane pe ture. Cei doi au fost chemati iar Sahu a aparut cu geanta.

"Laptopul era valoros si continea date confidentiale iar telefonul era abia cumparat. Apreciez onestitatea si efortul soferului" a spus Lokhande.