Fondatorul uneia din cele mai de succes companii din lume, Mark Zuckerberg, a dezvaluit la ce se uita atunci cand doreste sa angajeze o persoana la compania sa. Raspunsul este unul simplu: "Voi angaja pe cineva sa lucreze direct pentru mine numai daca eu as lucra pentru acea persoana" a spus Zuckerberg audientei de la Barcelona. "Este un test destul de bun si cred ca aceasta regula mi-a adus beneficii".

"Facebook nu este o companie pentru toata lumea" le-a mai spus Zuckerberg.

 


Staff-ul Facebook este relativ mic in comparatie cu alti giganti din tech - daca Google, de exemplu, are 55.000 de angajati, Facebook reuseste sa fie in top cu un numar mult mai mic.

"Cel mai important este sa mentii echipa cat de mica posibil. Facebook serveste mai bine de 1 miliard de oameni din intreaga lume cu o echipa ce are mai putin de 10.000 de membrii. Este posibil datorita tehnologiei moderne. Companiile mari devin umflate" a mai spus CEO-ul Facebook care are un sfat ce se aplica tuturor.

"Este foarte important sa ai incredere in tine. Cand esti tanar auzi ca nu ai experienta sa faci anumite lucruri, ca sunt alti oameni mai experimentati ca tine. Am inceput Facebook cand aveam 19 ani. Nu te desconsidera, indiferent de ce faci. Toata lumea are o perspectiva unica pe care o poate aduce in lume" a incheiat Zuckerberg Q&A-ul.