Gandit ca spatiu de lucru si de comunicare pentru comunitatea tech din Romania, TechHub Bucharest a intrat in reteaua globala TechHub pe 9 mai 2013, la initiativa lui Bogdan Iordache, Daniel Dragomir si Stefan Szakal. In tot acest timp, a gasduit peste 100 de evenimente, la care au participat mai mult de 3.000 de persoane care si-au dorit sa afle mai multe despre despre antreprenoriat, tehnologie, finantare, dispozitive si aplicatii mobile, managementul comunitatilor sau securitate online, discutand cu profesionisti si specialisti din industrie.

In primul an de activitate, pe scena TechHub Bucharest au urcat nume mari in domeniul tehnologiei la nivel mondial. Bill Aulet (Managing Director al Martin Trust Center for MIT Entrepreneurship), Mike Butcher (Senior Editor TechCrunch si Co-Fondator TechHub Global), Bart Decrem (Senior Vice-President Walt Disney Company) sau Tim O’Brien (General Manager Apps and Platforms Groups Microsoft) sunt doar cativa dintre invitatii care au impartasit audientei bune practici si au oferit sfaturi din propria experienta.

Cu ocazia evenimentului aniversar, echipa TechHub a anuntat extinderea spatiului dedicat membrilor rezidenti si lansarea unei noi serii de evenimente, Tech Excellence. Cu ocazia aniversarii, Daniel Dragomir (CEO si Co-Fondator TechHub Bucharest) a anuntat extinderea spatiului dedicat membrilor rezidenti cu 25 de birouri permanente. In plus, pe langa initiativele deja cunoscute, TechHub Bucharest lanseaza Tech Excellence, o noua serie de evenimente care ii va aduce in fata comunitatii pe antreprenorii si profesionistii care au dezvoltat startup-uri de succes la scara globala. 

In cadrul Tech Excellence vor fi realizate interviuri cu profesionisti care au creat produse disruptive si afaceri cu impact asupra ecosistemului regional si global, iar participantii vor avea astfel ocazia sa invete din experientele invitatilor speciali si vor fi inspirati de exemplul acestora.

Tech Excellence debuteaza joi, 22 mai, avandu-l ca invitat special pe Florin Talpes, CEO si Fondator Bitdefender, compania care produce una dintre cele mai performante si eficiente game de soluții de securitate informatica atestate pe plan international. Profesionistii care vor sa invete care sunt pasii pe care trebuie sa ii parcurga pentru a dezvolta produse de succes la scara globala pot participa gratuit la eveniment, inscrierile realizandu-se prin completarea formularului disponibil online aici.