Reteaua de socializare Facebook va permite utilizatorilor sai sa castige bani reali prin lansarea unei noi aplicatii de jocuri de noroc.

Utilizatorii din Marea Britanie care au peste 18 ani vor avea posibilitatea de a utiliza, pe bani reali, anumite jocuri, potrivit stirileprotv.ro.

Potrivit oficialilor Facebook, jocurile de noroc sunt foarte populate in Marea Britanie, iar jocul Bingo este deja o experienta sociala pentru foarte multi utilizatori.

Paddy Power, o companie independenta de jocuri, a lansat o versiune online a jocului Bingo, numai pentru jucatorii britanici.

Compania sustine ca va plati castigatorii cu bani reali si a anuntat ca va scoate si alte jocuri de noroc pe Facebook.

Site-ul de socializare a confirmat ca a facut un parteneriat care va permite celor de la Paddy Power sa ruleze jocuri de noroc pe platforma Facebook.

"Jocurile care implica bani adevarati sunt foarte populate si constituie o activitate bine reglementata in Marea Britanie, asa ca permitem unui partener al nostru sa ofere jocurile sale unor utilizatori adulti de pe Facebook, intr-un mediu sigur si controlat", a declarat un reprezentant al retelei de socializare.