Facebook a suparat muti utilizatori in momentul in care a hotarat ca e obligatoriu sa ai instalat Messenger pentru a trimite mesaje prietenilor tai. Dar compania adauga din ce in ce mai multe funcii tari aplicatiei, iar in curand am putea vedea un rival serios pentru Whatsapp, cealalta aplicatie de mesagerie achizitionata de Facebook in 2014.

Dupa cum stii, poti deja sa faci o gramada de lucruri pe Messenger. Poti trimite fotografii, filmulete si chiar voce. Acum insa, cei care dezvolta Facebook Messenger se gandesc sa converteasca mesajele voce in text, pentru a le permite utilizatorilor sa trimita foarte repede mesajele.

Noua functie e deja testata de un grup restrans de utilizatori. Aceasta vine dupa ce Facebook a cumparat in urma cu mai putin de doua saptamani platforma Wit, specializata in comenzi vocale si conversia acestora in text.

Recunoasterea vocala are insa bubele ei. Desi in engleza functioneaza aproape decent, va trece probabil foarte mult timp pana sa vedem o versiune cat de cat buna si pentru limbile mai putin folosite, precum romana.