Voyo cucereste ecran dupa ecran, lansand acum si o aplicatie special pentru iPad. Adaptata nevoilor utilizatorilor de pe piata romaneasca si consumului in crestere de video direct de pe tableta, aplicatia le aduce abonatilor Voyo continut premium care poate fi accesat oricand, oriunde: filme, show-uri de succes, emisiuni si productii difuzate chiar in avans fata de TV, dar si sport LIVE si exclusiv.

Aplicatia Voyo.ro pentru iPad este disponibila gratuit in Apple AppStore si poate fi descarcata oricand, in doar cateva secunde. Pentru a accesa produsele Voyo pe iPad, utilizatorii Voyo.ro trebuie sa isi faca mai intai cont si abonament pe laptop sau desktop PC.

iPad - cea mai populara tableta

Dupa lansarea noului iPad in acest an, rata de crestere de la un an la altul pentru vanzarea de tablete Apple a avut un boom de 156%. Tableta celor de la Apple ramane cea mai bine vanduta din lume, dar si cea mai bine cotata, asa cum o arata top 5 tablete realizat de CNET. Potrivit publicatiei TechCrunch, pana la finalul anului se estimeaza ca vor fi vandute 66 de milioane de dispozitive la nivel mondial, urmand ca numarul lor sa atinga uimitoarea cifra de 176 milioane in 2015, depasind astfel piata PC-urilor. In Romania, numai anul trecut s-au vandut peste 40.000 de iPad-uri, potrivit Ziarului Financiar.

Studiile in ceea ce priveste consumul video online arata ca utilizatorii petrec in medie cu 40% mai mult timp pe tableta fata de telefonul mobil. Mai mult, consumul simultan de tableta si TV este in crestere. Un studiu publicat de Nielsen anul acesta arata ca peste 80% dintre respondentii din SUA sau UK au intrat pe tableta cel putin o data in ultima luna (la data sondajului) in timp ce urmareau o emisiune la TV.