Software-ul este în prezent testat cu un număr mic de utilizatori pe unele piețe occidentale.

Dacă va fi lansat, TikTok Live Studio ar putea marca o schimbare interesantă pentru strategia de streaming live a TikTok. În loc să se concentreze asupra utilizatorilor de pe dispozitivele mobile, TikTok se duce către live streaming de jocuri, intrând în competiție cu Twitch, YouTube Gaming și Facebook Gaming.

Potrivit lui Zach Bussey, care a distribuit capturi de ecran ale TikTok Live Studio pe Twitter, software-ul se află în prezent într-o stare de bază. Se pare că acceptă streaming atât în ​​format landscape (orizontală), cât și în portret și poate extrage imagini din jocuri, programe individuale, dispozitive mobile și camere.

Anterior era posibilă transmiterea în direct de pe un dispozitiv desktop cu TikTok folosind software terț, cum ar fi Streamlabs. Există, de asemenea, tutoriale care folosesc servicii terțe, cum ar fi Loola.tv, ca o soluție pentru a conecta TikTok cu programe de streaming precum OBS.

Nu este clar când TikTok și-ar putea extinde testul Live Studio la mai mulți utilizatori. Dar dacă va deveni disponibil pe scară largă, streamingul pe desktop ar putea aduce mult mai multă varietate în catalogul de conținut live al platformei.

__________________________________________________________________________________________________

Urmăriți emisiunile preferate pe protvplus.ro: