Oamenii de la Google muncesc mult, dar dedica suficient timp si lucrurilor care ne fac viata mai frumoasa.

Iata momentele care ne-au placut cel mai mult:

1. Doodle-ul interactiv in memoria lui Jules Verne, realizat cu ocazia celebrarii a 138 ani de la nasterea scriitorului francez de science fiction. Pagina le-a permis utilizatorilor sa navigheze submatinul Nautilus din "20.000 leghe sub mari"

2. "Do a Barrel Roll". Daca scrii textul acesta in casuta de search si dai Enter, toata pagina se roteste in memoria cunoscului joc Star Fox 64.

3. 1 aprilie, Gmail Motion. Gluma e asa: Cei de la Google spuneau, printr-un video, ca trebuie te logezi la Gmail pe un calculator care are un webcam integrat. Dupa ce selectezi Gmail Motion din meniu, Gmail ar putea sa iti urmareasca fiecare miscare, folosind tehnologie de urmarire avansata! 

4. 1 aprilie, versiunea pentru China: Teleportare Google

5. Jocul "A Google a Day" se lanseaza pe 12 aprilie. In fiecare zi apare o intrebare in caseta de search, care intrebare se rezolva cautand pe Google raspunsul. Daca nu nimeresti din prima, iti apar indicii.

6. Femeia dezbracata de pe Street View

7. Desenul interactiv: Curcanul, publicat de Ziua Recunostintei. Utilizatorii au avut la dispozitie 12 pene si alte accesorii pentru a customiza oratania.

8. Fontul Comic Sans

9. Curcubeul Gay. Daca incercai sa cauti cuvantul "gay" in iunie, un mic curcubeu iesea din caseta de cautare.

10. Chromercise - un site care intreaba daca vrei niste manusi speciale

11. Doodle interactiv: Les Paul. Ca sa te joci cu o chitara adevarata.

12. Angry Birds ca aplicatie web. chrome.angrybirds.com

13. Ceasul Google Earth

Sursa: pcworld