Nu vorbim despre un design nou, ci despre noi proceduri de confidentialitate.

In scurt timp, toti utilizatorii vor primi un mesaj special din partea administratorilor de la Facebook, prin care vor fi instiintati ca nu vor mai putea sa-si ascunda numele din cautarile de pe Graph Search.

Anuntul va fi facut printr-un mesaj special postat in deschiderea News Feed-ului, dar si printr-un email.