PC Garage, magazin specializat in produse IT si electronice, devine parte a grupul eMAG in urma acordului de preluare incheiat in luna aprilie. in continuare, PC Garage isi va dezvolta independent brandul si echipa si va intra pe piete noi cu ajutor strategic din partea eMAG.

Marius Ghenea, antreprenor: “Aceasta tranzactie reprezinta trecerea PC Garage intr-o etapa superioara din punctul de vedere al dezvoltarii business-ului, in Romania si regional. in plus, este o recunoastere atat a valorii echipei PC Garage, condusa excelent de colegul si asociatul meu Traian Cristea, cat si a modelului de business specializat al companiei, o constructie solida si pe termen lung, inceputa in 2005 de antreprenorul fondator, Gabi Vasile si continuata de Traian si colegii nostri de echipa incepand din 2009.”

Traian Cristea, director general PC Garage: “In cei 11 ani de cand e pe piata, PC Garage si-a creat reputatia de specialist in solutii de IT si gaming, care sta foarte aproape de clienti printr-o comunitate pasionata. Am ajuns la un punct in care ne-am dorit sa ne dezvoltam mai departe si eMAG este cel mai bun partener pe care il puteam avea. impartasim multe valori si dorinta de a le oferi clientilor cele mai bune servicii. Acum vom putea beneficia de know how-ul lor pentru a duce filosofia PC Garage pe piete noi.”

Iulian Stanciu, CEO eMAG: "PC Garage este un nume puternic si apreciat care a reusit sa creasca prin servicii bune oferite clientului, prin specializare si cunoastere foarte buna a produsului si a industriei. Apreciez comunitatea puternica din spate si oamenii talentati din echipa. Avand in vedere cresterea industriei de jocuri peste tot in lume si pozitionarea foarte buna a PC Garage in aceasta zona, vom investi in dezvoltarea regionala si cresterea gamei de produse si servicii."

PC Garage va fi condus in continuare de Traian Cristea in calitate de director general. Brandul, echipa, comunitatea si platforma PC Garage vor fi pastrate si dezvoltate

Tranzactia se va finaliza dupa primirea avizului de la Consiliul Concurentei.