Tronul de fier din celebrul serial "Urzeala tronurilor" (Game of Thrones) va veni in Bucuresti in perioada 9-11 mai, la East European ComicCon, eveniment care va avea loc la Romexpo.

Simbol al puterii ravnit de toate casele, motiv al vrajbei si al luptei pentru suprematie, Tronul de fier va fi expus fanilor in premiera in tara noastra, iar doritorii se vor putea fotografia gratuit doar pe baza biletului de acces la eveniment.

Comic Con are loc in perioada 9-11 mai in Bucuresti

"Urzeala tronurilor" este cel mai de succes serial al ultimilor ani si este adaptat dupa seria de carti „Cantec de Gheata si Foc” a autorului George R.R. Martin. Doi dintre actorii prezenti la editia de anul acesta a East European Comic Con, Jason Momoa (Khal Drogo) si Natalia Tena (Osha), au jucat in celebrul serial.

East European Comic Con este cea mai mare conventie a pasionaților de jocuri, filme, seriale, benzi desenate, manga din Europa de Est, avand ca sursa de inspiratie mult apreciatul Comic Con de la San Diego.

In 2014, intre 9-11 mai la Romexpo si Pullman Hotel, fanii se vor putea intalni cu actorii de la Hollywood, Jason Momoa (Urzeala Tronurilor, Conan, Stargate Atlantis), Natalia Tena (Harry Potter, Urzeala Tronurilor), dar si cu reprezentanti de seama ai cosplay-ului precum celebra Yaya Han sau ai benzilor desenate precum Ian Churchill.

Biletele pot fi achizitionate din retelele Myticket, Eventim si din magazinele Diverta din tara.