În luna mai, compania a început să dezvolte și un layout special în zona de conversații, pentru a fi mult mai clar între cine se poartă dialogurile în mediul online. În plus, Twitter a plusat și cu o nouă funcționalitate numită „Conversation Participants”, ce permite doar grupurilor selectate de utilizatori să răspundă la anumite tweet-uri.

La scurt timp, Twitter s-a alăturat altor platforme social media în încercarea de a raporta informațiile false referitoare la pandemia de covid-19 și a adăugat fiecărei postări înșelătoare link-uri către surse de încredere pe temele dezbătute.

Acum, potrivit lui Jane Manchun Wong, persoană cunoscută în online pentru faptul că reușește să descopere multe dintre noile lansări pe care le pregătesc giganții social media, Twitter ar lucra la implementarea reacțiilor pe platformă. Concret, funcția le-ar permite utilizatorilor să reacționeze la postări cu un emoji, similar cu procesul implementat de Facebook.

Astfel, în locul unui răspuns conversațional, informațiile sugerează că utilizatorii vor putea selecta un emoji cu o reacție care să exprime replica pe care vor să o ofere. La fel ca celelalte tipuri de reacții pe care le cunoaștem deja, probabil vom vedea și pe Twitter emoji care râd sau sunt triști, inimioare sau „like-uri”.

_________________________________________________________________________________________________

Urmăriți emisiunile preferate pe protvplus.ro: