In fiecare an, cei de la Apple le ofera angajatilor cadouri speciale pentru a le multumi pentru munca pe care au prestat-o pe parcursul anului. Anul acesta, angajatii au primit un ghiozdan Incase customizat cu logo-ul Apple. Cei de la 9to5Mac au dezvaluit aceste imaginile si un mesaj primit de unul dintre angajatii Apple.

Pe langa acest ghiozdan, care costa in mod normal 60 de dolari, versiunea customizata ajungand pe eBay la 99$, in pachet se afla si o scrisoare.

Iata era scris in scrisoarea primita de la Apple:

"Acesta este cadoul nostru catre tine. Dar nu se compara cu ce ne-ai oferit tu. De ce este nevoie sa oferi un cadou? Este nevoie de atentie. Compasiune. Si, uneori, sacrificarea propriului timp, talentul tau si inima ta.

Acestea sunt cadourile pe care le oferi tu: blandete, cunostinte, umor si rabdare. Le oferi cand iti acoperi un coleg pentru ca acesta sa poata sa aiba o mica pauza meritata. Cand trimiti un email pentru ca apreciezi o treaba bine facuta. Sau cand cumperi o cafea in plus pentru un prieten inainte sa vii.

Oferi aceste cadouri indiferent daca e inceputul sezonului sau sfarsitul unei zile foarte lungi. O faci din nou, si din nou, si din nou.

Produse incredibile sunt create la Cupertino. Momente incredibile sunt create de tine. Aceste momente sunt cadoul tau in sezonul cadourilor - catre clienti, catre echipa ta si catre lume.

Iti multumim"