Daniel Fleetwood, un barbat de 32 de ani diagnosticat in luna iulie cu o forma rara de cancer si caruia doctorii i-au spus ca mai are 2 luni de viata, a avut parte de o surpriza in aceasta saptamana.

O campanie pe Twitter numita #ForceForDaniel le cerea celor de la Disney, Lucasfilm si Bad Robot (compania lui JJ Abrams) sa-i permita lui Daniel sa vada filmul inainte de premiera de pe 18 decembrie.

Sotia lui Daniel, Ashley, a dezvaluit ca JJ Abrams l-a sunat pe Daniel si a facut astfel incat Daniel sa vada o versiune needitata a filmului Star Wars: Trezirea Fortei acasa la el.

 

Nu este prima data cand JJ Abrams face acest lucru - in 2013, Daniel Craft a vazut cu cateva zile inainte de moarte filmul nelansat in acel moment, Star Trek: Into Darkness.

Mark Hamill, cel care interpreteaza rolul lui Luke Skywalker in Star Wars, a scris un mesaj pe Twitter dupa ce a afla vestea: "Sunt extrem de incantat pentru Daniel si familia lui! Multumesc celor care iau decizii pentru ca au facut acest vis sa devina realitate".