Un barbat din Noua Zeelanda a lansat o campanie pe Facebook prin care intentioneaza sa o gaseasca pe o tanara din SUA pe care a intalnit-o la o petrecere de Anul Nou, din Hong Kong, din prima zi a acestui an.

Reese McKee, 25 de ani, din Wellington, a pozat-o pe tanara in cauza si tot ce stie despre ea este ca se numeste Katie si ca sta in Washington D.C.

Reese spune ca admira focul de artificii care anunta sosirea lui 2013 cand a zarit o tanara care plangea si s-a apropiat de ea.

Reese

"Se pierduse de prietenii ei", a povestit Reese pentruNew Zealand Herald. "Doar am inveselit-o, pentru ca am un simt al umorului caruia nimeni nu-i poate rezista", a mai adaugat el.

Cei doi si-au petrecut apoi restul noptii dansand si conversand, iar la 6 dimineata ea a reluat legatura cu prietenii ei si s-au despartit.

Inainte de a disparea, i-a spus cum o cheama, ca locuieste in Washington. Si-a facut o fotografie, pe care a scris "Gaseste-ma".

In campania pe care a inceput-o pe Facebook, Reese spune ca a gasit fotografia a doua zi, in memoria telefonului sau.

Katie

Tanarul din Noua Zeelanda a incercat luni de zile sa o gaseasca pe tanara misterioasa si a cerut ajutor pe Facebook, in iunie. Au fost oameni care l-au acuzat ca vrea sa faca o farsa si de aceea si-a inchis contul de Facebook, insa acum a decis sa reinceapa cautarile, pentru ca "este aceea perioada din an in care minunile se intampla".

Reese spera ca va trai o frumoasa poveste de dragoste, dar nu exclude ca fata care i-a furat inima in urma cu un an sa fie intr-o relatie. "Sunt optimist, chiar daca am o sansa la un miliard. Daca totusi o gasesc, dar ea are pe altcineva, o sa-i multumesc pentru ca anul acesta mi-a schimbat viata datorita ei".