Twitter-ul a avut multe probleme de-a lungul timpul cu securitatea si chiar contul cel mai urmarit de pe site nu este imun la astfel de probleme. Saptamana aceasta, contul de Twitter al lui Katy Perry a fost compromis.

Un hacker din Romania a obtinut acces la contul vedetei si a trimis mesaje rasiste si insultatoare, inclusiv unul catre rivala lui Katy Perry, Taylor Swift.

Contul a fost recuperat dupa cateva ore iar mesajele ofensatoare au fost sterse, nu inainte sa faca alti utilizatori capturi cu mesajele. Persoana care si-a asumat responsabilitatea atacului este un alt utilizator de Twitter ce are numele Sway si provine din Romania.

Primul mesaj dupa ce i-a spart contul lui Katy Perry a fost "haha follow @sw4ylol #hackersgonnahack" urmat de mesaje insultatoare si rasiste. Cel mai controversat mesaj a fost insa catre Taylor Swift - cele doua cantarete sunt intr-o disputa publica de 2 ani de zile legata de acuzatia ca Perry i-a luat dansatorii lui Swift. Mesajul era: "Miss u baby @taylorswift." Nu este clar cum a fost spart contul lui Katy Perry insa o captura a unui mail de resetare a parole sugereaza ca hackerul i-a accesat mai intai mailul vedetei.