Noua optiune ruleaza deja de cateva saptamani si este destul de controversata. Butonul Hello permite utilizatorilor sa-si salute virtual prietenii din lista, similar cu fostul buton Poke.

Din pacate insa, Hello poate fi apasat foarte usor, din greseala, putand duce astfel la interpretari nedorite. Astfel, cineva s-ar putea considera deranjat sau hartuit daca primeste notificarea Hello de la un fost partener, scrie Daily Mail.

Butonul este disponibil in partea de sus a paginii de profil, unde sunt si butoanele de friend request sau de unfriend.

Astfel, au existat si cazuri in care butonul a fost apasat neintentionat, in loc de unfriend, lucru care a dus la inceperea unei conversatii nedorite cu persoana care trebuia stearsa din lista de prieteni.

Cand cineva apasa butonul pe profilul unui prieten, acesta va primi o notificare, fiind invitat sa raspunda la randul sau prin butonul Hello.

Hello este inca in stadiul de testare si nu este disponibil inca pentru toti utilizatorii. Intentia Facebook este buna, dar utilizatorii sunt deranjati de amplasarea noului buton, pe care il apasa din greseala.

Daca acest lucru se intampla insa, exista o solutie de anulare a salutului. Trebuie apasat din nou butonul Hello, actiune care deschide o casuta pentru anulare, unde trebuie doar sa confirmi ca vrei anularea mesajului.