Ryan Kaji este numele său, iar la numai 8 ani este unul dintre cei mai urmăriți puști din lume pe Youtube. S-a făcut remarcat datorită review-urilor pe care le face la jucării, ajungând să aibă pănă în prezent 23 de milioane de abonați la contul său.

Potrivit unui top realizat recent de către revista Forbes, Ryan a încasat numai în anul 2019 suma de 26 de milioane de dolari din contul său de Youtube și este creatorul de conținut cu cele mai mari venituri înregistrate în acest an. 

Al doilea canal de Youtube cu cele mai mari încasări în ultimul an este Dude Perfect, care a strâns 20 de milioane de dolari și a obținut chiar și un contract la postul de televiziune Nickelodeon.

Anastasia Radzinskaya are numai 5 ani, însă ocupă locul 3, cu 18 milioane de dolari din Youtube în ultimul an. Unul dintre principalele motive de succes ale canalului ei este faptul că produce conținut în 7 limbi internaționale.

Rhett and Link ocupă locul 4, cu 17.5 milioane de dolari, iar Jeffree Star se află pe 5 cu 17 milioane de dolari în 2019.

Cum arată clasamentul în continuare? 

6. Preston (Preston Arsement), 14 milioane de dolari
7. PewDiePie (Felix Kjellberg), 13 milioane de dolari
8. Markiplier (Mark Fischbach), 13 milioane de dolari
9. DanTDM (Daniel Middleton), 12 milioane de dolari
10. VanossGaming (Evan Fong), 11.5 milioane de dolari