Cei de la Yahoo au inceput de cateva luni "prioritizarea produselor", punandu-se accentul pe anumite parti in timp ce altele sunt desfiintate. Cei de la Yahoo au decis sa inchida mai multe site-uri importante.

Yahoo Games va deveni istorie! Site-ul nu va mai putea fi accesat dupa ziua de 13 mai. Cei de la Yahoo spun ca incearca sa alcatuiasca un plan de tranzitie astfel incat utilizatorii care au cumparat in jocuri sa nu ramana cu buza umflata.

De asemenea, dupa 31 matie, BOSS JSON Search API si BOSS Hosted Search, precum si BOSS Placefinder si Placespotter API or sa dispara. Mai multe proprietati media devin istorie in Marea Britanie, Franta, Germania, Spania si India. Alte "proprietati media regional, specifice unui domeniu" or sa dispara astfel incat compania sa se concentreze pe "cele 4 domenii mari: stiri, sport, finante si lifestyle". Nu in ultimul rand, serviciul Livetext nu va mai fi accesibil dupa 1 aprilie. 

Anuntul vine dupa o perioada de incertitudine la Yahoo, compania fiind scoasa la vanzare. CEO-ul companiei, Marissa Mayer, spune insa ca nu va renunta la planul de redresare care va avea o durata de 3 ani.