Un trailer nou nout pentru Metal Gear Solid V: The Phantom Pain a fost prezentat luni la E3. Acesta este facut in spiritul ciudat al jocului si contine o scurta naratiune in care personajul vorbeste despre importanta limbii materne.

Trailerul are aproape 6 minute si incepe cu un citat din Emil Cioran, tradus in engleza: "Nu locuim intr-o tara, locuim intr-o limba. Asta si nimic altceva inseamna patria".

Jocul, produs de Kojima Productions, poarta semnatura lui Hideo Kojima, ar trebui sa se lanseze in luna septembrie, potrivit informatiilor existente in acest moment. El va fi disponibil pentru Windows, PlayStation 3 si 4, dar si Xbox 360 si One. Va fi o continuare a Metal Gear Solid V: Ground Zeroes, si va continua povestea acestuia

Actiunea se petrece in 1984, iar jocul il urmareste pe liderul mercenar Venom Snake in aventurile sale in Africa si Afganistan in timpul Razboiului Sovietic, pentru a se razbuna pe cei care i-au distrus fortele si aproape ca l-au distrus si pe el in timpul evenimentelor de dula Ground Zeroes.

Iata trailerul: