Începând de astăzi, Google a lansat o nouă posibilitate pentru ca datele tale personale să rămână numai pentru tine.
Potrivit Phone Arena, Google le permite utilizatorilor de Android și iOS să își șteargă automat istoria locațiilor și activității.

Acest lucru era permis și până acum, însă era destul de bine mascat în opțiunile generale. Google a decis însă să facă o opțiune accesibilă pentru orice utilizator care nu vrea ca toate datele sale să fie înregistrate în orice moment.

Gigantul american permite de acum utilizatorilor să selecteze care este perioada de timp pe care Google o poate memora - între 3 și 18 luni de zile.

Butonul de auto-delete va fi vizibil din paginile de Location History și Web & App Activity.