MC Hammer, celebrul rapper din anii '90, autorul hiturilor "U Can't Touch This", "Too Legit to Quit" sau "Pray", isi va lansa propriul business in domeniul IT. Anuntul a fost facut de catre Hammer, Stanley Kirk Burrell pe numele lui adevarat, la summit-ul Web 2.0 ce a avut loc in aceasta saptamana la San Francisco.

Hammer, Stanley Kirk Burrell pe numele sau adevarat, a prezentat un nou concept de motor de cautare, diferit fata de Google sau alte platforme similare. Viitorul motor intitulat WIREDoo va avea la baza cautarile orientate pe relationarea dintre cuvinte si va genera ca rezultat informatii mai consistente si mai putin generale.

 

MC Hammer prezinta WIREDoo la Summit-ul Web 2.0 2011

 

MC Hammer a exemplificat in cadrul summit-ului printr-o cautare a unui cod postal, rezultatele generate de catre WIREDoo cuprinzand si informatii despre scolile, caele si spitalele corespunzatoare respectivului cod. Un click pe "scoli" ar putea afisa o serie de informatii detaliate legate despre profesori, nivelul de performata sau ratete de absenteism.

Este greu de crezut ca WIREDoo ar putea fi un concurent pentru gigantul Google, insa este de apreciat initiativa celebrului rapper din anii '90. Viitorul motor de cautare va fi lansat cel mai probabil in luna decembrie a acestui an la adresa: WIREDoo.com

 

Interviu post-summit MC Hammer despre WIREDoo

 

Sursa: CBS / Foto: flickr.com

 

Citeste si:

Google NU e cel mai bun motor de cautare. Vezi cine il intrece

Google anunta cautarea dupa imagini si dupa voce

Google, in pericol? Blekko, noul motor de cautare menit "sa-l ucida pe Google"!

VIDEO Plimbare gratuita cu elicopterul Google deasupra Transfagarasanului

Facebook isi cauta aliati in lupta cu Google+. Primele semne de slabiciune sau un pas firesc?

 

MC Hammer - U Can't Touch This (1990)